![]() |
İki Bardak Su |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() İki Bardak SuÇok eski zamanda, bir hükümdar varmış ![]() ![]() ![]() Hükümdarın yaşamda en çok güvendiği, tek akıl hocası bir bilge kişiymiş ![]() Günlerden bir gün bu bilge kişiyle otururken hükümdar şöyle bir soru sormuş: "Sen ki göğün gizemine ermiş, bilime yön vermiş bir adamsın ![]() İnsanlar, ister hükümdar denli güçlü, ister savasçılar denli onurlu olsun ayağına kapanır ağzından çıkacak bir sözü beklerler ![]() "Benim hükümdarlığım ve servetim hakkında ne düşünüyorsun?" Bilge bu soru karşısında hükümdarın gözlerine bakarak şu sözleri söylemiş: "Diyelim ki hükümdarım, kızgın ve uçsuz bir çöldesiniz ![]() "Verirdim tabii ![]() "Zaman geçti diyelim susuzluğunuz arttı, size uzatacağım bir sonraki bardağa servetinizin öteki yarısını da verir miydiniz?" Hükümdar biraz düşünür ve ardından " Ölmemek için evet" der ![]() "Madem öyle, o zaman övünmeyin fazlaca ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : İki Bardak Su |
![]() |
![]() |
#2 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : İki Bardak Suayy coq qzLdi yha! tşkLr (:
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|