![]() |
Duvar Yazıları |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() Duvar Yazıları♥ 8 zayıflı bir karne bulan , insaniyet namına çöpe atsın ![]() ![]() ♥ Aids virüsü de, ebola virüsü de maymun patentli ![]() ![]() ![]() ♥ Anasına bak, babasından dayak ye ![]() ![]() ![]() ♥ Babanın fakir olması senin suçun değil, ama kayınpederinin fakir olması senin suçun ![]() ![]() ![]() ♥ Başarılı adam karısının harcayabileceğinden fazla para kazanandır ![]() ![]() ♥ Başına gelenlerin daha korkuncu da olabilirdi ![]() ![]() ♥ Bende şeytan tüyü yok, epilasyonla aldırdım ![]() ♥ Benzinlikte sigara içmeyiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Bildiğim tek şaşmaz kural bütün kuralların şaştığıdır! ♥ Bu tüp bebek hatalı; hep gaz kaçırıyor ![]() ![]() ![]() ♥ Bukalemunun ikiz yavruları olmuş, isimlerini : Şukalemun, Okalemun koymuş ![]() ![]() ![]() ♥ Çevreci kızlarla çıkmayın ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Çok yaratıcıyımdır ![]() ![]() ![]() ♥ Eskiden kibirliydim ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Gül'ü seven abisine katlanır ![]() ♥ Hayvanları çok seviyorum,özellikle kızarmış tavuğu ! ♥ Hiçbir önyargım yok, bütün insanlardan nefret ediyorum o kadar ![]() ![]() ♥ İçerken araba kullanmayın ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ İşi olmayan giremez çünkü içerde yeterince işsiz var ![]() ![]() ![]() ♥ İthal kotlar kapış kapış, ne jeans milletiz yahu ![]() ♥ Karanlıkta mehtapta oturmak iyidir ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Duvar Yazıları |
![]() |
![]() |
#3 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Duvar Yazılarıtşkler ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Duvar Yazıları |
![]() |
![]() |
#5 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Duvar YazılarıBukalemunun ikiz yavruları olmuş, isimlerini : Şukalemun, Okalemun koymuş ![]() ![]() ![]() ![]() tşkLr ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|