Duvar Yazıları |
|
|
#1 |
|
Equinox
|
Duvar Yazıları♥ 8 zayıflı bir karne bulan , insaniyet namına çöpe atsın ![]() ♥ Aids virüsü de, ebola virüsü de maymun patentli Maymundan gelmediğimiz kesinde, galiba maymundan gideceğiz![]() ♥ Anasına bak, babasından dayak ye ![]() ![]() ♥ Babanın fakir olması senin suçun değil, ama kayınpederinin fakir olması senin suçun ![]() ![]() ♥ Başarılı adam karısının harcayabileceğinden fazla para kazanandır Başarılı kadın ise böyle bir adam bulandır ♥ Başına gelenlerin daha korkuncu da olabilirdi Mesela benim başıma gelebilirdi ♥ Bende şeytan tüyü yok, epilasyonla aldırdım ♥ Benzinlikte sigara içmeyiniz Hayatınız ucuz olabilir ama benzin pahalı![]() ![]() ♥ Bildiğim tek şaşmaz kural bütün kuralların şaştığıdır! ♥ Bu tüp bebek hatalı; hep gaz kaçırıyor ![]() ![]() ♥ Bukalemunun ikiz yavruları olmuş, isimlerini : Şukalemun, Okalemun koymuş ![]() ![]() ♥ Çevreci kızlarla çıkmayın ![]() ![]() Beklete beklete sizi ağaç ederler ♥ Çok yaratıcıyımdır ![]() ![]() Acayip sorun yaratırım! ♥ Eskiden kibirliydim ![]() ![]() Şimdi tamamen kusursuzum ♥ Gül'ü seven abisine katlanır ♥ Hayvanları çok seviyorum,özellikle kızarmış tavuğu ! ♥ Hiçbir önyargım yok, bütün insanlardan nefret ediyorum o kadar ![]() ♥ İçerken araba kullanmayın Bir yere çarparsanız biranız dökülür, ziyan olur![]() ![]() ♥ İşi olmayan giremez çünkü içerde yeterince işsiz var ![]() ![]() ♥ İthal kotlar kapış kapış, ne jeans milletiz yahu ♥ Karanlıkta mehtapta oturmak iyidir ![]() ![]() Ama mehtapla karanlıkta oturmak daha iyi!
|
|
#3 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Duvar Yazılarıtşkler ![]() :) emeğine sağlık![]()
|
|
Cevap : Duvar Yazıları |
|
|
#5 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Duvar YazılarıBukalemunun ikiz yavruları olmuş, isimlerini : Şukalemun, Okalemun koymuş ![]() ![]() 25tşkLr ![]() :D
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() __|'seLin_
|
|
|
|