Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
olay, sözler, yaratacak

Bu Sözler Olay Yaratacak

Eski 07-27-2008   #1
hayko26

Bu Sözler Olay Yaratacak

Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Adnan Polat, usta gazeteci Savaş Ay'a verdiği röportajda, çok çarpıcı ve gündem yaratacak açıklamalar yaptı

-Hakan Şükür’e hayatının teklifini yaptık Ailesi çıkıp ‘Yaşayan insanın heykeli mi dikilir’ dedi Ne alâkası var! Anlamak mümkün değil
-Aziz Yıldırım’a derbi öncesi ‘Dostluk yemeği yiyip barış mesajları verelim’ dedim Hiç oralı bile olmadı, kendisinin tavrı hep aynı
-Federasyon başkanlığı için birçok başkan ağzımdan çıkacak lafı bekliyor Bir şey desem salvoya başlayacaklar Ama

İşte olay sözler
Aziz Yıldırım’a
“Derbi öncesi, dostluk yemeği yiyip, barış mesajları vermeye davet ettim, hiç oralı olmadı Tavrı hep aynı”
Hakan Şükür’e
“Ona hayatının teklifini yaptık, ailesi çıkıp, ‘Yaşayan insanın heykeli mi dikilir’ dedi Ne alakası var?”
‘Hep dediğim dedik’
Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Adnan Polat, usta gazeteci Savaş Ay’a verdiği röportajda, çok çarpıcı ve gündem yaratacak açıklamalar yaptı Ezeli rakip Fenerbahçe’nin Başkanı Aziz Yıldırım’ı eleştiren Polat, “Tavrı hep aynı ‘Ben Fenerbahçe Başkanı’yım Benim dediklerim olmalı’ türünden bir yaklaşım içinde Son derbiden önce, yönetim kurullarımız ve hakem komitesinden ileri gelenlerle Galatasaray Adası’nda buluşma teklifi yaptım Hiç oralı bile olmadı” dedi
‘O defter kapandı’
Aziz Yıldırım ile birlikte barış ve dostluk mesajları vermek istediğini kaydeden Polat, “Ortam yumuşar, güzel şeyler olur dedim, ama olmadı” yorumunu yaptı Hakan Şükür’le ilgili de ilginç ifadeler kullanan Polat, şöyle devam etti: “Hakan Şükür defteri kapandı Biz ona hayatının teklifini yaptık, heykelini bile dikecektik Annesi babası çıkıp demeç verdi, ‘Yaşayan insanın heykeli mi dikilir’ diye Ne alakası var, anlamak sahiden mümkün değil
‘Ağzımı bir açsam!’
“Ailesi bir de, ‘Bizim oğlumuz inançlarından dolayı takımdan uzaklaştırıldı’ dedi Hiç olur mu böyle bir şey? Ben Hakan’ın 15 yıl boyunca arkasında durdum, sahiplendim Ama artık 38 yaşında ve bu hem kendine hem de kulübe zorluk yaşatıyordu Federasyon Başkanlığı konusunda birçok kulüp başkanı benim tavrımı, ağzımdan çıkacak lafı bekliyor Ben bir şey desem, hemen salvoya başlayacaklar Ama ben barış yanlısıyım ve sert çıkış yapmamaya çalışıyorum

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com