![]() |
Bu Sözler Olay Yaratacak |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Bu Sözler Olay YaratacakSarı-Kırmızılı kulübün patronu Adnan Polat, usta gazeteci Savaş Ay'a verdiği röportajda, çok çarpıcı ve gündem yaratacak açıklamalar yaptı ![]() -Hakan Şükür’e hayatının teklifini yaptık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Aziz Yıldırım’a derbi öncesi ‘Dostluk yemeği yiyip barış mesajları verelim’ dedim ![]() ![]() ![]() ![]() -Federasyon başkanlığı için birçok başkan ağzımdan çıkacak lafı bekliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte olay sözler Aziz Yıldırım’a “Derbi öncesi, dostluk yemeği yiyip, barış mesajları vermeye davet ettim, hiç oralı olmadı ![]() Hakan Şükür’e “Ona hayatının teklifini yaptık, ailesi çıkıp, ‘Yaşayan insanın heykeli mi dikilir’ dedi ![]() ‘Hep dediğim dedik’ Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Adnan Polat, usta gazeteci Savaş Ay’a verdiği röportajda, çok çarpıcı ve gündem yaratacak açıklamalar yaptı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‘O defter kapandı’ Aziz Yıldırım ile birlikte barış ve dostluk mesajları vermek istediğini kaydeden Polat, “Ortam yumuşar, güzel şeyler olur dedim, ama olmadı” yorumunu yaptı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‘Ağzımı bir açsam!’ “Ailesi bir de, ‘Bizim oğlumuz inançlarından dolayı takımdan uzaklaştırıldı’ dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|