|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aşağıdaki, işareti, karşılık, kullanılmıştır, neye, olarak |
![]() |
Aşağıdaki * İşareti Neye Karşılık Olarak Kullanılmıştır ? |
![]() |
![]() |
#1 |
[KAPLAN]
|
![]() Aşağıdaki * İşareti Neye Karşılık Olarak Kullanılmıştır ?Aşağıdaki * işareti neye karşılıktır? ( 5*) x 2 = 42 (36*) - 10 = 42 ( 8*) : 4 = 6 ![]() ![]() ![]() Cevabınızı ispatlayan kısa bir açıklama yapınız ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Aşağıdaki * İşareti Neye Karşılık Olarak Kullanılmıştır ? |
![]() |
![]() |
#2 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Aşağıdaki * İşareti Neye Karşılık Olarak Kullanılmıştır ?eşitlikleri sadeleştirirsek; (5*)=21 (8*)=24 (36*)=52 buna göre şöyle bir ayrıntı çıkıyor ortaya, sayı değeri arttığı oranda sonucun da değeri artmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Aşağıdaki * İşareti Neye Karşılık Olarak Kullanılmıştır ?Eşitlikleri sadeleştirerek aslında sorunun önemli kısmını çözdünüz diyebilirim ![]() (5*)=21 (8*)=24 (36*)=52 Size verebileceğim en güzel ve en sade ipucu sanırım soruya ayrıntısından ziyade biraz daha yüzeysel bakmanız olacaktır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Aşağıdaki * İşareti Neye Karşılık Olarak Kullanılmıştır ?Zaten o şekilde inceledim ama bulamadım:S |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Aşağıdaki * İşareti Neye Karşılık Olarak Kullanılmıştır ?Anlıyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Aşağıdaki * İşareti Neye Karşılık Olarak Kullanılmıştır ?Çok teşekkürler Sevgili Kaplan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Aşağıdaki * İşareti Neye Karşılık Olarak Kullanılmıştır ?:) Açıkcası bunu da sorunun diğer bir doğru cevabı olarak kabul edebiliriz ve biraz düşününce de sanırım haklısınız ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Aşağıdaki * İşareti Neye Karşılık Olarak Kullanılmıştır ?Baya uğraştım bende cevabını görünce çok komik oldu:D Yinede teşekkürler Sevgili Kaplan uğraşmakta zevkliydi sonuçta:) |
![]() |
![]() |
|