|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilimleri, enstitüsü, fen, marmara, üniversitesi |
![]() |
Marmara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Marmara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü120pxMÜFBE logosu Marmara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Marmara Üniversitesi rektörlüğüne bağlı olarak Rektör bir üniversitenin akademik ve idari olarak en üst düzey yetkilisidir ![]() ![]() ![]() ![]() lisansüstü Lisanasüstü derecesi, üniversitelerde 4 yıllık lisans eğitiminin ardından yapılan 2 yıllık ek eğitim ile elde edilir ![]() ![]() eğitim- öğretim yapılan yükseköğretim kurumu ![]() Marmara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 41 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Marmara Üniversitesi rektörlüğüne bağlı olarak 10 Temmuz 1982 tarihinde kuruldu ![]() ![]() ==Programlar== Aşağıdaki tabloda Ağustos 2006 tarihi itibariyle aktif lisansüstü programları yer almaktadır ![]() { PrettytableFENTEKNİK EĞİTİMMÜHENDİSLİKDİSİPLİNLER ARASIBiyolojiElektronik - Bilgisayar Eğitimi Bilgisayar MühendisliğiÇevre BilimleriFizik``Bilgisayar - Kontrol Eğitimi`` Çevre MühendisliğiMühendislik Yönetimi -`` Fizik````Elektronik - Haberleşme Eğitimi`` Endüstri Mühendisliği Su Ürünleri -`` Atmosferik Fizik``Elektrik Eğitimi Kimya Mühendisliği MekatronikKimyaMakine Eğitimi Biyomühendislik -`` Analitik Kimya``Matbaa Eğitimi Makine Mühendisliği -`` Anorganik Kimya``Metal Eğitimi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği -`` Biyokimya``Teknoloji Eğitimi -`` Fiziko Kimya``Tekstil Eğitimi -`` Organik Kimya`` Matematik -``Teorik Matematik`` -``Uygulamalı Matematik`` } Linkler[http://fbe ![]() ![]() ![]() Bu makale, online kullanıcı topluluğu tarafından oluşturulan ve düzenlenen özgür ansiklopedi projesi Wikipedia'nın Türkçe versiyonu Vikipedi'deki Marmara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü maddesinden kopyalanmıştır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|