|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ediyorum, hayvan, katliamını, kürkü, protesto |
![]() |
Hayvan Katliamını VE Kürkü Protesto Ediyorum..!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Hayvan Katliamını VE Kürkü Protesto Ediyorum..!!!Hayvanlara uygulanılan şiddet veya katliam kesinlikle kabul edilemez ![]() Her yıl dünya üzerinde milyonlarca masum ve hiç bir günahı olmayan hayvan sırf kürkleri nedeniyle veya tıbbi, bilimsel ve kozmetik sanayinde yapılan testlerde kullanılmak üzere katlediliyor ![]() KÜRK GİYMEYE SON !!! HAYVAN KATLİAMINA SON !!! SADECE HAYVANLAR KÜRK GİYER ![]() şu tatlı hayvana nasıl kıyarlar yaa ![]() ![]() ![]() ![]() "kürk yapımı için yüzLerce hayvan öLdürüLür, fakat o kürkü giymek için sadece bir hayvan yeterLidir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Hayvan Katliamını VE Kürkü Protesto Ediyorum..!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Hayvan Katliamını VE Kürkü Protesto Ediyorum..!!!bi belgeselde izlemiştim kafasına vuruyorlar sanki ağlıyordu :S gerçekten çok acı teşekkürler sudenaz ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Hayvan Katliamını VE Kürkü Protesto Ediyorum..!!!ben tşk ederim bakan gözlerine sağlık
![]() ![]() ![]() gerçekden çok acı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
önder uçar
|
![]() Cevap : Hayvan Katliamını VE Kürkü Protesto Ediyorum..!!!malesef acı ama gerçek ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : Hayvan Katliamını VE Kürkü Protesto Ediyorum..!!!ilginiz için tşkler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Hayvan Katliamını VE Kürkü Protesto Ediyorum..!!!Esas hayvanlar onların acımadan kıyanlar onlarında bir can taşıdığını unukmayalım bende bu olayı kınıyorum hiç bir cana kıyılmaz
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Cevap : Hayvan Katliamını VE Kürkü Protesto Ediyorum..!!!yorumun için tşkler arkadaşım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Cevap : Hayvan Katliamını VE Kürkü Protesto Ediyorum..!!!çok acı bişey :(:( |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() Cevap : Hayvan Katliamını VE Kürkü Protesto Ediyorum..!!!evet cnm malesef ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|