Kendisine Silah Doğrultan Şahsa Biber Gazı Sıkıp Bıçakladı |
07-24-2008 | #1 |
hayko26
|
Kendisine Silah Doğrultan Şahsa Biber Gazı Sıkıp BıçakladıKendisine silah doğrultan şahsa biber gazı sıkıp bıçakladı BURSA (İHA) - Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde, kendisine silah doğrultan kişiye, gaz sıkarak etkisiz hale getirdikten sonra bıçaklayan kişi, polise teslim oldu Edinilen bilgiye göre, aralarında husumet bulunduğu öğrenilen Erdoğan Z (29) ile Tarık Ö (32), bilinmeyen bir sebepten tartışmaya başladı Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Tarık Ö, belinden çıkardığı 9 milimetre çapındaki tabancayı Erdoğan Z'e doğrulttu Bunun üzerine gaz sıkarak etkisiz hale getirdiği Tarık Ö'yü bıçaklayan Erdoğan Z, tabancayı alarak olay yerinden ayrıldı Yaralanan Tarık Ö, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansıyla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı Bir süre sonra Yıldırım Polis Merkezi'ne gelerek tabanca ve mermilerini polise teslim eden zanlı Erdoğan Z, "Aramızda husumet bulunan Tarık bana silah doğrultunca ben de ona gaz sıktım ve bıçakladım" dedi Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor