![]() |
Hazırım (Albüm) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hazırım (Albüm)Albüm Albüm = Hazırım Resim = Candan ercetin hazirim ![]() 1995 Format = CD-Kompakt disk Seslerin kaydedilip, tekrar dinlenmesini mümkün kılan sayısal kayıt ve okuma yapan disk ![]() Uzun müddet ses kaydında ve tekrar dinlenmesinde (buluşu Edisona dayandırılan) plaklar kullanılmıştır ![]() ![]() ![]() MC Kayıt = Türü = MC (<font color=#cc0033>Music Cassette</font&gt Pop Uzunluk = Firma = Topkapı MüzikProdüktör = Klip Şarkıları = Umrumda Değil, Hangi Aşk Adil Ki, Sevdim Sevilmedim, Nar ÇiçeğiEleştiri = Önceki Albümü = Sonraki Albümü = Sevdim Sevilmedim( 1996) Candan Erçetin`in ilk solo albümü olan Hazırım 1995 Ağustos`unda yayınlandı ![]() ![]() ![]() ![]() ==Albümdeki şarkılar==Sevdim SevilmedimHangi Aşk Adil KiBir Sır GibiVakit VarkenHazırımNar ÇiçeğiUmrumda DeğilAl Elimi Kara SevdaDahaGel YeterNinni Bu makale, online kullanıcı topluluğu tarafından oluşturulan ve düzenlenen özgür ansiklopedi projesi Wikipedia'nın Türkçe versiyonu Vikipedi'deki Hazırım (Albüm) maddesinden kopyalanmıştır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|