07-23-2008
|
|
hayko26
|
Düşten Düşe
Düşten  Düşe   
Merhaba!  
Uzaklardan çok çook uzaklardan yazıyorum sana 
Zaman gece yarısını çoktan geçti Gecenin koyuluğuyla ağlayan gökyüzünün sesini duyuyor, penceremi döven cama tutunup yalvarırcasına süzülen damlaların pırıltısını görüyorum
Damlacıklardaki her ışık gözlerini anımsatıyor bana  görmediğim daha rengini bile bilmediğim gözlerini   Duygu yüklü,sevgiyle ışıldayan, sıcaklığıyla camları buğulandıran gözlerini  
Alnımı cama dayıyorum, gözyaşlarımla yarışıyor yağmur damlaları Penceremi açıyorum koyu geceye  bilinmezliklerine  toprağın kokusuna 
Saçaklardan kopup düşen damlalar rüzgarla odama sıçrıyorlar yasaklı sevgili gibi Toprağın kokusu  gecenin gizemi  yağmur   beni alıp götürüyor düşten düşe
Tanımadığım bir şehirde   bilmediğim bir adrese  yalnızca yüreğinin sıcaklığını duyumsadığım, duygularının içtenliğine inandığım, yürekten yüreğe kurulan köprüden geçerek sana geliyorum
Ürkek  korkak  Yüreğimde çırpınan yüzlerce kuşun kanat sesiyle Elimde bin parça olmuş yaşamın kırıntılarıyla
Birleştirip bütünleştiremediğim yaşamın parçalarıyla    yüreğimi acıtan,kanatan, sızlatan Söküp atamadığım kristal iğnelerinin varlığıyla Suskun  hep suskun yüreğimin susup gözlerimin konuştuğu, gözlerimin susup yüreğimin konuştuğu sessizlikle  
Bilmem bilmem anlatabiliyor muyum? Anlayabiliyor musun beni  Tanımadığım şehirde  bilmediğim adreste, yalnızca içtenliğine inandığım sana sığınıyorum bir süre
ve dönüyorum yeniden yağmur sonrası gerçeklerime 
|