![]() |
''Meira Bitti Demedim'' |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() ''Meira Bitti Demedim''Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Galatasaray'ın Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, Stuttgartlı futbolcu Meira'nın transferinin bittiği şeklinde herhangi bir açıklamasının olmadığını söyledi ![]() Üstünel basın mensuplarına verilen yemek öncesi sohbette, ''Bu transfer haberi önce Alman basınından geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öte yandan Galatasaray sabah yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürdü ![]() Basına kapalı olan antrenmanın ana bölümünde futbolcuların pas ve şut çalışması ve sonra yarı sahada yaklaşık yarım saat süren bir maç yaptığı bildirildi ![]() Antrenmanı, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel ile Futbol A ![]() ![]() ![]() Dün akşamki idmanda, bir ikili mücadele sırasında sakatlanan Harry Kewel, sağlık ekibi tarafından bugün dinlendirildi ![]() ![]() Bugünkü idmanı yeterli bulan teknik direktör Michael Skibbe, akşam antrenmanını iptal etti ![]() Galatasaray, yarın Gent ile yapacağı maç öncesi sabah son bir antrenmana çıkacak ve 24 Temmuz 2008 Perşembe günü de Türkiye'ye dönecek
![]() |
|