Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
tuncay, özilhan

Tuncay Özilhan

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tuncay Özilhan

Anadolu Grubu kurucularından Tuncay ÖZİLHAN 9 Temmuz 1947'de Kayseri'de doğdu
Saint Joseph Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'ni bitirdi Amerika Birleşik Devletleri'nde Long Island Üniversitesi'nde işletme master'ı (MBA) yaptı
1977 yılında Erciyas Biracılık Genel Müdürlüğü ile başlayan iş hayatı, Anadolu Endüstri Holding Bira Grubu Koordinatörlüğü, Anadolu Endüstri Holding Genel Koordinatörlüğü ve 1984 yılında atandığı Anadolu Grubu İcra Başkanlığı görevleri ile devam etti
Tuncay Özilhan, 2007 yılı Mayıs ayında devraldığı Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir
Özilhan bu görevinin yanı sıra Anadolu Efes Biracılık, Efes Pazarlama, Tarbes, Coca-Cola İçecek (CCİ), Coca-Cola Satış ve Dağıtım, Hamburger Restoran İşletmeleri (McDonald's), ABank, Alternatif Finansal Kiralama, Alternatif Yatırım, Anadolu Alpha Gayrimenkul, Anadolu Elektronik (Samsung), Anadolu Termik Santralleri, Anadolu Taşıt Ticaret, Anadolu Vakfı ve Anadolu Sağlık Merkezi (ASM) Yönetim Kurulu Başkanlıklarını da yürütmektedir
TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkan Yardımcısı, DEİK Türk - Japon İş Konseyi Başkanı, Estonya Fahri Konsolosu ve Efes Pilsen Spor Kulübü Başkanı olan Tuncay ÖZİLHAN Koyu bir Beşiktaş taraftarıdır Emine Özilhan'la evli ve üç çocuk sahibidir

Kaynak : Wikipedia

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com