|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| derinlerinde, olacağım, ruhunun, yaşıyor |
Ruhunun En Derinlerinde Sana Yaşıyor Olacağım |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Ruhunun En Derinlerinde Sana Yaşıyor OlacağımYine güneşin üzerine zifiri karanlıkların örtüldüğü gecelerden sesleniyorum sana ![]() ![]() Yıldızların geceye, sevdanın yüreğime vurduğu saatlerdeyim yine![]() Üç duvar ve duvarlara sinmiş yalnızlık![]() İçimde sensizlik yalpalıyor sessizliği![]() ![]() Ürperiyorum sokağımı işgal eden ayazlardan Acılarının bağdaş kurup oturmuş yalnızlıklarda dayanma sebebin olan gamzelerimden seni mahrum etmekten korkuyorum![]() ![]() Sana sığınıyorum![]() Göz çukurlarının altındaki ince cizgilere sığınıyorum![]() ![]() Yüreğimi sana bırakıyorum ![]() ![]() Gece değil gözlerinde yaşanan![]() ![]() Sanki sıcak bir deniz gibi gözlerindeki nem![]() ![]() ![]() Bırak ne olur yüreğinden nefes alayım kurak topraklarıma![]() ![]() Bir dem cekeyim hücrelerinin ateşe vurulduğu saatlerde![]() Ve karanlıklar üzerime cullanmadan gözlerindeki güneşi sereyim karanlıklarıma Yağmurların fırtınalara sarılmadan ben yüreğindeki Cennete gireyim![]() Hadi ellerini uzat![]() ![]() Yıldızlarin icinde yeniden doğalim ![]() ![]() ![]() Ummanların derinliklerini korkutmasin seni![]() ![]() Yıldızlara kapat o gülen gözlerini Bu sabah perdeleri açmayacağım gül yüreklim ![]() Yüreğimde" güneşim" olmuşken yüreğin, karanlıklara gülümsüyorum bir cocuk misali![]() ![]() Gamzelerimde acan gülüşlerin varken baharlara küskünlügümü ilan ediyorum![]() ![]() ![]() Bırak acıların ecel tarlam olsun![]() ![]() Gözyaşların ise son nefesim![]() Kücücük ellerimle gecelerin koynunda ıslattığın gözbebeklerini silemesem de bırak yüregindeki tüm umutları bir nefes diye içime cekeyim![]() ![]() Aslında bir özür borcluyum sana![]() ![]() ![]() Gözyaşlarından düşen her damlayı yüreğimle öpemediğim icin![]() ![]() Yüreğine düşen sızıları ve sancıları söküyorum ellerimle ![]() ![]() Gözlerini ıslatan yağmurlarla kavgalardayım![]() Aldırma gömleğimin kan revan icinde olduğuna![]() ![]() Bırak aksın canımdaki nefesim yollarına![]() ![]() Aksın ki gönül bahcendeki kuru toprakları kanımla ıslansın![]() ![]() Sen uyurken geceleri, ben sana gelmekteyim![]() ![]() Ben nefesini geceye bıraktığın dudaklarindan bir dem sıcaklık alıyorum![]() Ne olur kızma , seni öpmek icin değil ; kuruyan dudaklarına Cennetin mis kokan nehirlerini bırakmak icin![]() ![]() Ve bir gün karanlıklarda kalırsam, gözlerindeki güneşi giydirecegim gözlerime ![]() ![]() Bir gün ayazlarin icinde uykusuzluğa isyan edersem, yüreğindeki Cennetin en güzel bahcelerine uzanıp huzuru doldurucağım gecelerime![]() ![]() Sen " hasretini ve umudunu " ektiğin ciceğe ben her gün yüreğimin denizlerinden sevdamı bosaltacağım![]() ![]() Ektigin cicege dokunduğun her an ben uzaklardan senin icin bir beyaz güvercin kanatlandıracağım![]() Kanatlarında yüreğim, gözlerinde ise gülen gamzelerimin olduğu![]() Hadi, uyu ne olur birazdan sabah olacak ![]() ![]() Gözlerini kapat![]() Sanma ki ben seninle uyuyacağım![]() Sen uyudugun zaman kirpiklerine gökkusagın en güzel renklerini dikmekle uğraşmalıyım![]() Ve ki sen güneşe gözlerini açtığında ben karanlıklarda sana ve yüreğindeki günahlarına yanıyor olacağım![]() Ve sen baharlara gülümserken, acılarla yaralanmış bedenine yüreğimin sevda elbiselerini giydirecegim![]() ![]() ![]() Korkma, sancılarından![]() ![]() Gözlerini kapat sen![]() ![]() Gözlerini güneşe açtığında ben olmayacağım yanında![]() Ama ben senin ruhunun en derinlerinde sana yaşıyor olacağım![]() ![]() ![]() " Sen ki gül yüreklim; Karanlıklarıma gülümseyen güneşim, Acılarımda sığındığım nefesim, Gülümsediğimde gamzelerimsin ![]() ![]() Hadi gözlerini kapat yıldızlara Ve gözlerindeki Cennetin icinde nefes alıyor olacağım ![]() ![]() " alıntı
|