![]() |
Hadi Git Durma ,Bakma Ardına .Ayak İzlerini De Al Giderken |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Hadi Git Durma ,Bakma Ardına .Ayak İzlerini De Al Giderken![]() Hadi git durma , bakma ardına ![]() Ayak izlerini de al giderken ![]() Görünmeden bana çek git ![]() Açık kalsın kapı ![]() Ben kaparım ardından ![]() Alıştım ardında bıraktıklarını kenara kaldırmayı ![]() Kaparım kapıyı da ![]() Hatırlasana sevdamızı da ortada bırakmıştın , ne ağır gelmişti onu da rafa kaldırmak hiçbir şey olmamış gibi dün gece aşkımızı bıraktın ortada bu sabahta beni bırak ![]() Bırak git beni sana yakışan bu , istemiyorum ne seni ne aşkını ![]() Ağlat beni , Sana da bu yakışır , Bela oldun zaten başıma , Git gidişin aslında , Benim kurtuluşumdur… Hep gitme deyip durdum sana yıllarca ![]() Oysa çok pişmanım ![]() Belki seni unutmak zordu ama başka birsen bulunca hiçte zor olmayacaktı seni unutmak ![]() Şimdi git istemiyorum artık seni ![]() Git hadi durma istediğin oldu çık hayatımdan ![]() Bu sefer dur demiycem sana , kesmiycem yolunu ve yalvarmıycam sana ![]() Ben istemiyorum artık git git git çık hayatımdan ![]() Beni bana bırak ![]() Vakit bu vakit ![]() Çık artık kapıdan durma git ![]() Artık aşk bitti , gurur da kalmasın ![]() Al götür sana dair ne varsa ![]() Can gücendi , can usandı , Gönül yerden göğe haklı , Sende sevgi aşk ve her şey yalandı … Yalandı sende her şey ![]() Aşk , sevgi , nefret bile yalandı sende ![]() Bana senden nefret ediyorum demiştin ![]() Şimdi ise özür dileyip affetmemi istiyosun ![]() Gidiyorum senden elveda ![]() Git git ki sensizlikte aydınlığa kavuşayım !!! ![]()
|