|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ayrılık, bırakıp, delisin, geçti, gitmezdin, yapmazdınayları |
![]() |
Sen Beni Bırakıp Böyle Gitmezdin Hiç Yapmazdın.Ayları Geçti Ayrılık Sen Delisin... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Sen Beni Bırakıp Böyle Gitmezdin Hiç Yapmazdın.Ayları Geçti Ayrılık Sen Delisin...Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık,sen delisin Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin ![]() ![]() ![]() ************ Ayrılıkta aşka dahilse,neden bu kadar üzülür insan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrılmak dahildir aşka ama aşk ne olacağına aldırmaz hiç ![]() ![]() ![]() ![]() Derttir insanda bi daha görememek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yüzdendir ki insan üzülür bitip,yitenin ardındın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yapma yapma Sendemi aklıma sığmıyor sendemi Senmisin herşeyi silmekten bahseden Böyle gitmek varmıydı ![]() ![]() ![]() ************ Söz verip gitmek alçakçadır tam tabiriyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Demek yine bana hüsran Bana yine hasret var ![]() ![]() ![]() ![]() ************* Sözler versende kendine,o yine çıkar durur hayaliyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Silersin resimlerini,rafa kaldırırsın aldığı eşyaları,herşeyini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bi tek rüyalarda haykırırsın ona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaman unutmayı öğretemez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah çok büyüktür,bilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
|