![]() |
Kadının Ve Erkeğin Günlüğü |
![]() |
![]() |
#1 |
serserii
|
![]() Kadının Ve Erkeğin GünlüğüKadının Günlügü Bugün 3 yıl bitti ![]() ![]() ![]() Onun karşısına gelinlikle çıktıgım günkü kadar mutluyum ![]() ![]() ![]() Tanrım onu ne kadar seviyorum ![]() ![]() ![]() Mükemmel bi erkek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün cumartesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En sevdigi yemek olan pastırmalı kuru fasülye ile pilav yaptım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Banyo yaptım ![]() ![]() ![]() ![]() Yemekten sonra, şöminenin karşısına bir şişe kırmızı şarapla uzanacagız ![]() ![]() ![]() Eve geldi sonunda Beni öpüşü biraz soguktu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aman tanrım yoksa? ![]() ![]() ![]() Arkadaşlarıyla ne yaptıgını sordum, agzında bişeyler geveledi ![]() ![]() Yemekte keyfi biraz yerine gelir gibi oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herhalde ÖTEKİNİ düşünüyor ![]() ![]() ![]() Benden genç mi acaba? ![]() ![]() ![]() İş yerindeki sarışın pazarlama temsilcisi olmasın sakın? ![]() ![]() Şöminenin karşısında şarabımızı yudumlarken dayanamadım, neyin var diye sordum ![]() ![]() Gülümsedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yok bir şeyim diye geçiştirdi ![]() ![]() ![]() Belki de kilo alıyorum ![]() ![]() ![]() Çok mu vırvır yapıyorum ![]() ![]() ![]() Elini tuttum ![]() ![]() ![]() Elimi okşadı, ama elle hissiz, parmak uçları soguk ![]() ![]() Stepe mi başlasam ![]() ![]() Çocuk mu istesem ![]() ![]() Yalan, yalan, yalan! ![]() ![]() ![]() Bitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendimi son kez onun kollarına attım ![]() ![]() Aglaya aglaya uykuya dalmışım ![]() ![]() Erkegin Günlügü Ortada bir günlük bulunamadı ![]() ![]() ![]() Sadece, uykuya dalmadan önce, belli belirsiz bir serzenişi yansıtan mırıltı duyuldu: Öff be takım yine yenildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Kadının Ve Erkeğin Günlüğü |
![]() |
![]() |
#2 |
güneş
|
![]() Cevap : Kadının Ve Erkeğin Günlüğü:D:D:D
|