Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anadolu, etkinlikler, günler, kadıköy, lisesi, özel

Kadıköy Anadolu Lisesi Özel Günler Ve Etkinlikler

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kadıköy Anadolu Lisesi Özel Günler Ve Etkinlikler

Özel Günler ve Etkinlikler
Talaş Böreği Günü
Talaş Böreği Günü, okulun mezunlar derneği Kalid tarafından her yıl Haziran ayı içerisinde okulda, mezunların "Çamlık" olarak adlandırdıkları alanda düzenlenmektedir Yarım asrı aşan bir Talaş kültürü bulunması nedeniyle Talaş Böreğinin camia için özel bir anlamı bulunmaktadır Her Cuma günü yemekte çıkan Talaş, daha sonra mezunlar derneğinin kurulmasıyla beraber toplanma gününe de adını vermiştir
Kristal Martı Ödülleri
Kristal Martı, Kadıköy Maarif Koleji ve Anadolu Lisesi mezunları arasından son bir yıl içinde kendi alanları veya branşlarında belli bir başarıya imza atarak isimlerini duyurmuş, bir bilim veya sanat eseri vermiş veya Kadıköy Maarif Koleji ve Anadolu Lisesi'ne ve camialarına desteği olan mezunlar arasından seçilen kişilere verilmektedir Daha geniş bilgi için Kristal Martı
KALfest
Ağırlıklı olarak 11 Sınıf öğrencilerden oluşan Öğrenci Meclisi tarafından her yıl öğretim yılının sonuna doğru düzenlenir Bir hafta boyunca söyleşilerin, film gösterimlerinin, tiyatro oyunlarının sahnelenmesinin ardından festival, büyük bir konser günü ile sonlanır
Yılın Fark Yaratanları Özel Ödülü
Öğrenci meclisi tarafından öğretim yılı içerisinde yapılan anketler doğrultusunda, o yıl için yılın kendi alanlarında fark yaratan, çalışmalarıyla değer katan kişilere verilen bir ödüldür Ödül, KALfest kapsamında okulda yapılan bir tören ile sahiplerine takdim edilir
Liselerarası Satranç Turnuvası
Geleneksel olarak her yıl Türkiye'deki ortaöğretim kurumları arasında yapılan turnuvanın, bu yıl 3sü gerçekleşicektir
Liselerarası İngilizce Münazara Yarışması
Geleneksel olarak her yıl İstanbul'daki en iyi ortaöğretim kurumları arasında yapılan ingilizce münazara yarışmasında yarışacak okullar, özel bir komisyon tarafından seçilip davet edilmektedir

Kaynak : Wikipedia

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com