|
|
Konu Araçları |
anadolu, etkinlikler, günler, kadıköy, lisesi, özel |
Kadıköy Anadolu Lisesi Özel Günler Ve Etkinlikler |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kadıköy Anadolu Lisesi Özel Günler Ve EtkinliklerÖzel Günler ve Etkinlikler Talaş Böreği Günü Talaş Böreği Günü, okulun mezunlar derneği Kalid tarafından her yıl Haziran ayı içerisinde okulda, mezunların "Çamlık" olarak adlandırdıkları alanda düzenlenmektedir Yarım asrı aşan bir Talaş kültürü bulunması nedeniyle Talaş Böreğinin camia için özel bir anlamı bulunmaktadır Her Cuma günü yemekte çıkan Talaş, daha sonra mezunlar derneğinin kurulmasıyla beraber toplanma gününe de adını vermiştir Kristal Martı Ödülleri Kristal Martı, Kadıköy Maarif Koleji ve Anadolu Lisesi mezunları arasından son bir yıl içinde kendi alanları veya branşlarında belli bir başarıya imza atarak isimlerini duyurmuş, bir bilim veya sanat eseri vermiş veya Kadıköy Maarif Koleji ve Anadolu Lisesi'ne ve camialarına desteği olan mezunlar arasından seçilen kişilere verilmektedir Daha geniş bilgi için Kristal Martı KALfest Ağırlıklı olarak 11 Sınıf öğrencilerden oluşan Öğrenci Meclisi tarafından her yıl öğretim yılının sonuna doğru düzenlenir Bir hafta boyunca söyleşilerin, film gösterimlerinin, tiyatro oyunlarının sahnelenmesinin ardından festival, büyük bir konser günü ile sonlanır Yılın Fark Yaratanları Özel Ödülü Öğrenci meclisi tarafından öğretim yılı içerisinde yapılan anketler doğrultusunda, o yıl için yılın kendi alanlarında fark yaratan, çalışmalarıyla değer katan kişilere verilen bir ödüldür Ödül, KALfest kapsamında okulda yapılan bir tören ile sahiplerine takdim edilir Liselerarası Satranç Turnuvası Geleneksel olarak her yıl Türkiye'deki ortaöğretim kurumları arasında yapılan turnuvanın, bu yıl 3sü gerçekleşicektir Liselerarası İngilizce Münazara Yarışması Geleneksel olarak her yıl İstanbul'daki en iyi ortaöğretim kurumları arasında yapılan ingilizce münazara yarışmasında yarışacak okullar, özel bir komisyon tarafından seçilip davet edilmektedir Kaynak : Wikipedia |
|