![]() |
Kadıköy Anadolu Lisesi Destek Kuruluşlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadıköy Anadolu Lisesi Destek KuruluşlarDestek Kuruluşlar Kadıköy Maarif Koleji ve Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği Kadıköy Kolejinden Yetişenler Derneği ile bir araya gelerek 1987 yılında yeniden yapılanan dernek halen Türkiye'nin gerek üye sayısı gerekse faaliyetleri açısından en etkin mezun derneklerinden birisidir ![]() ![]() ![]() Temel işlevi, mezunlar arasında dayanışmanın sağlanması, dönemler arası tanışıklığın ve işbirliğinin oluşması olarak özetlenebilir ![]() Kadıköy Anadolu Lisesi Eğitim Vakfı 1985 yılında kurulan eğitim vakfı, temel olarak okul içerisindeki eğitim öğretim faaliyetlerinin kalitesinin arttırılması amacıyla çalışmaktadır ![]() ![]() ![]() Kadıköy Maarif Spor Kulübü Kadıköy Maarif Spor Kulübü, 2003 yılında Kadıköy Anadolu Lisesi öğrencileri, eğitim vakfı ve mezunlar derneğinin çabalarıyla kurulmuş bir spor kulübüdür ![]() ![]() Okul - Aile Birliği Halen öğrenim gören öğrencilerin velilerin gönüllü katılımları ile faaliyet gösteren kurum, okul içerisinde yer almakta ve her yıl seçimler ile kadrosu değişmektedir ![]() Kaynak : Wikipedia |
![]() |
![]() |
|