Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anadolu, destek, kadıköy, kuruluşlar, lisesi

Kadıköy Anadolu Lisesi Destek Kuruluşlar

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kadıköy Anadolu Lisesi Destek Kuruluşlar

Destek Kuruluşlar
Kadıköy Maarif Koleji ve Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği
Kadıköy Kolejinden Yetişenler Derneği ile bir araya gelerek 1987 yılında yeniden yapılanan dernek halen Türkiye'nin gerek üye sayısı gerekse faaliyetleri açısından en etkin mezun derneklerinden birisidir Bahariye Caddesindeki merkez ofisinin yanısıra, okul içerisinde irtibat bürosu bulunmaktadır Eğitim vakfı Kalev ile ortaklaşa halen okulda öğrenim gören öğrencilere, ayrıca mezun olan ancak halen üniversite öğrenimine devam eden ihtiyaç duyan Maariflilere burs imkanı sağlamaktadır
Temel işlevi, mezunlar arasında dayanışmanın sağlanması, dönemler arası tanışıklığın ve işbirliğinin oluşması olarak özetlenebilir
Kadıköy Anadolu Lisesi Eğitim Vakfı
1985 yılında kurulan eğitim vakfı, temel olarak okul içerisindeki eğitim öğretim faaliyetlerinin kalitesinin arttırılması amacıyla çalışmaktadır Yabancı öğretmenlerin istihdamı, okulda görev alan personelin bir kısmının istihdamı vakıf tarafından gerçekleştirilmektedir Mezunlar derneği Kalid ile ortaklaşa lisede okuyan öğrencilere ve kulüplere Martı Burslarını sağlamaktadır
Kadıköy Maarif Spor Kulübü
Kadıköy Maarif Spor Kulübü, 2003 yılında Kadıköy Anadolu Lisesi öğrencileri, eğitim vakfı ve mezunlar derneğinin çabalarıyla kurulmuş bir spor kulübüdür Kuruluş gayesi, lisede eğitimlerine devam eden öğrencilere spor alanındada destek olmak, Türk Sporunun gelişmesi ve desteklenmesini sağlamaktır
Okul - Aile Birliği
Halen öğrenim gören öğrencilerin velilerin gönüllü katılımları ile faaliyet gösteren kurum, okul içerisinde yer almakta ve her yıl seçimler ile kadrosu değişmektedir

Kaynak : Wikipedia

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com