![]() |
Uyurken Bir Gece Rüyama Girsene Be Baba |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Uyurken Bir Gece Rüyama Girsene Be Baba![]() Canım babam, Dün Kanlıca’da senin resim yaptığın masada oturdum yine ![]() ![]() ![]() Senin ardından koskoca dağlar yıkıldı baba ![]() ![]() ![]() Zor geçiyor babacığım çok zor geçiyor Geçen zamanla unutulur denilen her şey,zamanın geçmesiyle beni daha çok kanatıyor;daha çok yaralıyor ![]() Soğuk mu baba oraları? Bilirim ben ![]() ![]() ![]() Canım babam, Kolun ağrıyordu ![]() ![]() ![]() Ah baba ah! Neden acele ettin ki bu kadar? Hani bana sözün vardı ![]() Beni sorarsan ![]() ![]() ![]() ![]() Anam desen,onun bir tarafı yıkık kaldı ![]() ![]() ![]() Çiçekler büyüdü,şafaklar büyüdü,çocuklar büyüdü ![]() ![]() ![]() Şimdi kendi dünyasında bir yabancı gibi yaşıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Ama hep seni seviyor baba,hep seni seviyor ![]() Değişen bir şey yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni bir başka seviyor baba,seni bir başka seviyor Babacığım, Sen giderken bıraktığın tomurcuk şimdi koklamaya dahi kıyamadığımız bir gül oldu ![]() ![]() ![]() Ben şimdi senin mesleğini yapıyorum baba ![]() ![]() ![]() Ben senden ayrılır mıyım baba ![]() Keşke o sözleri duysaydın baba ![]() Bilirim uykun ağırdır ama bir kafanı kaldırsaydın,şöööyle gururla bir tebessüm etseydin ![]() Babacığım sana layık olmak için elimden ne gelirse yapıyor,seni mahcup etmemek için var gücümle çalışıyorum ![]() Seninle nasıl gurur duyuyor,nasıl övünüyorum bir bilsen ![]() ![]() ![]() Bir de yakışıyor ki baba,sorma gitsin ![]() Başucumda ben askerken,seninle çekilen resmimiz var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen gece yarısı uyanıp,evin her tarafında seni arıyorum ![]() Çok özledim seni baba ![]() Hani sen beni uyurken severdin ya, Uyurken bir gece rüyama girsene be baba ![]() Bi öpsene ![]() Bi tutup sarılsana bana ![]() Bi 'oğlummm'desene be baba ![]() Çok özledim seni baba,çok özledim ![]() Canım babam benim, Bugün babalar günü ![]() Mektubuma son verirken babalar gününü kutlar;sevgi,saygı ve hasretle ellerinden öperim ![]() Gözün arkada kalmasın ![]() Rahat uyu babacığım ![]()
![]() |
|