![]() |
Affet |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() AffetBir düğündeyim, bugün herkes eğleniyor ![]() ![]() ![]() Genç bir çift, sanırım mutlular, kız çok gülüyor ![]() ![]() ![]() Herkes evleniyor, eğleniyor, gülüyor ![]() ![]() ![]() Seni anımsıyorum, düğünlerde nasıl acaba? Neşeli mi? Mahzun mu? Yoksa buruk, kırık mı? İnşallah neşen yerindedir ![]() ![]() ![]() Önemi yok başka bir şeyin ![]() Bakma benim karanlığıma ![]() ![]() ![]() Her zaman böyle değilimdir ![]() Başımın çaresine bakarım, elbet bir gün ![]() ![]() ![]() Sevda olmasa da, yaşıyor insan ![]() Mutlu sayılmasam da! Yalnızlığa alışmaya başladım, alışıyor insan! Mecburiyet neler yaptırıyor ![]() Tek başına dünyalar kuruyorsun ![]() Herkes eğlenip sırıtıyor ![]() Gülmek mecburi herhalde! Bir gecelik eğlenceyi neler bekliyor, Koca ömürde ![]() ![]() ![]() Seni düşünüyorum, neler yapıyorsun? Misafirlere kahve mi? Yoksa birilerini mi düşünüyorsun? Kim bilir ne hayaller kuruyorsun ![]() ![]() ![]() Minik yüreğin iyileşti mi? Hayatı seviyor musun? Seni özlüyorum meleğim ![]() Hasretle yumak yumak gönlüm ![]() Kır deli gönlünün inadını ![]() Hayat o kadar kısa ki! Merhaban bile yeter artık umutlarıma ![]() ![]() ![]()
![]() |
|