Olmaz Demeyin!! Ama Bu Kadar Da Tatlı Olunmaz Ki!! |
07-22-2008 | #1 |
gülgüzeli
|
Olmaz Demeyin!! Ama Bu Kadar Da Tatlı Olunmaz Ki!!
07-22-2008 | #2 |
rock_alltime
|
Cevap : Olmaz Demeyin!! Ama Bu Kadar Da Tatlı Olunmaz Ki!!Ayy ölen kusuma çook benziyo:'( Çok şekerler ya Tşkler:) |
Cevap : Olmaz Demeyin!! Ama Bu Kadar Da Tatlı Olunmaz Ki!! |
07-22-2008 | #3 |
gülgüzeli
|
Cevap : Olmaz Demeyin!! Ama Bu Kadar Da Tatlı Olunmaz Ki!!Ben teşekkür ederim canım Kuşun için üzüldüm:( Benimki ölmedi ama kaçtı:(
07-22-2008 | #4 |
rock_alltime
|
Cevap : Olmaz Demeyin!! Ama Bu Kadar Da Tatlı Olunmaz Ki!!Tsk ederimO daha acı olsa gerekSnucta her an gelebilme ihtimali varBeklemesi daha acıdır:( |
07-22-2008 | #5 |
gülgüzeli
|
Cevap : Olmaz Demeyin!! Ama Bu Kadar Da Tatlı Olunmaz Ki!!Kesinlikle daha acıÇünkü sürekli gözlerim arıyo azda olsa bi umut işte:(
07-22-2008 | #6 |
rock_alltime
|
Cevap : Olmaz Demeyin!! Ama Bu Kadar Da Tatlı Olunmaz Ki!!O umudunuzun olması bile aslında iyi birseyO kadar özledim ki BıcırığımıAilem Allah'tan ölüsünü göstermeden kaldrmıslar:'( Kafesini bile ben kaldırmıstım:'( |
07-22-2008 | #7 |
gülgüzeli
|
Cevap : Olmaz Demeyin!! Ama Bu Kadar Da Tatlı Olunmaz Ki!!Seni çok iyi anlıya biliyorum canım bende çok özledimNe zaman çekirdek görsem aklıma geliyo,hemen elime konar aşkım derdi ve tabii çekirdek için söylerdi:)
07-22-2008 | #8 |
rock_alltime
|
Cevap : Olmaz Demeyin!! Ama Bu Kadar Da Tatlı Olunmaz Ki!!Ayy kıyamammCanım bnim yaNeden çekirdeğe derse artık :D Getirene hiç bakmıyor :D İnanılmaz şeker varlıklar yaNedendir bilinmez alışamazdıher elimize alışımızda elimizi mutlaka bikaç kez gagalardı:D Hatta bir kere gümüş bir süs eşyasının içine koydukKendiyle kavga etti resmen:D |
07-22-2008 | #9 |
|
Cevap : Olmaz Demeyin!! Ama Bu Kadar Da Tatlı Olunmaz Ki!!canlarım ikinizin adınada üzüldüm gerçekden kuşlarınızı çok özlemişsiniz anlaşılan inş en yakın zamanda kaçan kuşunu bulursun gülgüzeli rockalltime sende inş ölen kuşunun yerine başka bir kuşu koyabilirsin paylaşım için tşkler |
07-22-2008 | #10 |
gülgüzeli
|
Cevap : Olmaz Demeyin!! Ama Bu Kadar Da Tatlı Olunmaz Ki!!:)) Çünkü beyfendi kendisi de çok severdi çekirdeği o yüzden aşkım aşkım derdi:)) Valla nerden açıldı bu konu ya şimdi özlemim daha bi arttı sanki:(
07-22-2008 | #11 | ||
rock_alltime
|
Cevap : Olmaz Demeyin!! Ama Bu Kadar Da Tatlı Olunmaz Ki!!Alıntı:
Alıntı:
|
||
07-22-2008 | #12 |
gülgüzeli
|
Cevap : Olmaz Demeyin!! Ama Bu Kadar Da Tatlı Olunmaz Ki!!canlarım ikinizin adınada üzüldüm gerçekden kuşlarınızı çok özlemişsiniz anlaşılan inş en yakın zamanda kaçan kuşunu bulursun gülgüzeli Teşekkürler canım inşallah Ehehh bilerek açtım diyomuşum :D Tamam kapatalım yoksa bu akşam çıkamıcaz depresyondan:) :)) bence de kapatalım Eee:))
07-22-2008 | #13 |
rock_alltime
|
07-22-2008 | #14 |
gülgüzeli
|
Cevap : Olmaz Demeyin!! Ama Bu Kadar Da Tatlı Olunmaz Ki!!Kesinlikle katılıyorum iyiki de açılmış:)) Seninle sohbet keyifli bitanem
07-22-2008 | #15 |
rock_alltime
|
|