![]() |
Okyanus Avuçlarımın Arasında İlkbahar... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Okyanus Avuçlarımın Arasında İlkbahar...![]() OKYANUS AVUÇLARIMDA İLKBAHAR Bir hafif duru su yüreğim ![]() Bir ilkbahar yelinde uçuşuyor saçlarım ![]() Sırtımdan ağır yükleri atttım, ve Bitti ![]() ![]() ![]() Tüm o lacivert geçmişim ![]() ![]() ![]() Gökkuşağını verdiğim sevgili, Değmediğini gözlerim gördü, Duruldum kelebek gibi, Mis gibi oldu saçlarım, Çiçekler benim için açılıyor, Doğada bana şarkı söyleyen renkliler, Hayat benim için şiir yazıyor, Eskiden öyle değil ![]() ![]() ![]() Kancası bedeninde saplanmış herşey bitiverir, Bir iğne acısı hissettim sırtındaki yük inince, Çünkü alışmışım lacivert acılara ![]() ![]() ![]() Kelimelik şevkatlere ![]() ![]() ![]() Hiç böyle hafif olmadım ilkbahar ![]() ![]() ![]() Senin içinde dolaşıp gezmedi yüreğim ayakları çıplak, Hissetmedim toprak kokusunu, Kirletmedim papuçlarımı toprağında, Ney için değersizleşmiştim öyle, Kim için ![]() ![]() ![]() Yüzümdeki çizgiler belirmiş mutsuzluğun kuyusunda, Ağlamaktan gözlerimdeki pırıltılar sönmüş, Boşa geçen silik zaman ![]() ![]() ![]() Şimdi bağırmak istiyorum okyanuslara ilkbaharda ![]() Haykırmak istiyorum dudaklarımda binbir şiir !!! Kelebek özgürlüğünde uçmak istiyorum ![]() ![]() ![]() Herşey bitti! Geçti! Bir rüyaydı! ve güneşler açtı gözlerimde, Pırıltılarım şimdi daha da bi renkli, Daha da renkliyim ![]() ![]() ![]() Allandım Pullandım aynalarda ![]() ![]() ![]() Ellerim dudaklarımla gülümseşiyorlar, habersizim ![]() ![]() ![]() Mutluyum çiçekler, kuşlar, ağaçlar, Baktığım her yer bana gülümsüyor, Öpücüklerini hissediyorum yanaklarımda kuşların, Tazelik kokuları sindiriyorum, Arınıyorum beyazı olmayan duygulardan, Renk değiştiriyorum, Hece hece birikiyorum güzelliklere ![]() ![]() Sanki yeni bir ben yaratılıyor benden habersiz ![]() Gözleri gülen, saçları ilk bahar kokan ben !!! Sıcaklığı var, Okyanus Avuçlarımın Arasında İlkbahar ![]() ![]() ![]() alıntı
|