Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sevgilim, yakamozsun

Yakamozsun Sen Sevgilim

Eski 07-22-2008   #1
gülgüzeli

Yakamozsun Sen Sevgilim

Nedir senden çektiğim sevgili! Ömrüm seni aramakla geçti de bir seni bulamadım,sana varamadım ya o gidiyor gücüme

Ne sensiz geçen zamana pes ettim nede yalnızlığa teslim oldum Elimde bir şişe şarapla gece gündüz seni aradım Gecelerin dili olsa da sana haykırmalarımı anlatsalar

Hilal dile gelmesin sakın, az mı ışığında geceleyin gözyaşları mı sildim İçim titriyor sanki kanım çekiliyor damarlarımdan, kalbim artık sessiz fısıldayarak konuşuyor Duymuyorum artık şu yalan dünyanın zevkini, sefasını, yalanlarını… tıkadım kulaklarımı banane ne derseler desinler, umurumda mı artık sensiz bu dünya

Küçük bir çocuk gibi ağlamalara teslim oldum sadece ardından Napayım elimden ancak o kadar dayanmak geliyor Sıkılıyorum bu bedenin içinden, ne bedenim beni içinde tutuyor ne de şu doğup büyüdüğüm yapmacık şehir bana yetiyor
Anlican tek yerim senin yanın , dünyam sensin aslında ama sen nerdesin! Sözümüz hala parmağımda bırakmıyor parmağımı,sen gittiğinden beri hiç çıkarmadım ki, aslında elim varmadı napayım Çat kapı gelecekmişsin, yine benim dünyam olacakmışsın gibi beklemek gücümü yıprandırıyor ama tek çarem o

Gittiğin yerler çok uzak biliyorum, seni bir daha bulamayacağım biliyorum Aslında kendimi kandırıyorum ama bırak ömrüm bitsin yolunda, seni beklemekten bırak mevsimler geçsin, ben solayım ama yeter ki sen gelesin
Bir görülüp bir kaybolan sen, sana esirim bunu da iyi bilen sen… gel artık gel
Yakamozsun Sen Sevgilim…!

alıntı

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com