![]() |
Serseri |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() SerseriSerseri Oda bir anadan doğmuştu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sokaklar ve parklar ondan sorulurdu O mahalleden gecerken yollar durulurdu Kimse bişey yapamaz herkes kudururdu O kendi halinde serseri Selamı sabahı yoktu kimseyle Bulaşmazdı hiç gelip geçene Bir tek tespihi vardı elinde O kendi halinde serseri İçer içer sarhoş olurdu Hiç nağra atmaz olduğu gibi dururdu Bir bankın üstünde uyurdu O kendi halinde serseri Hiç çekemezdi mahallenin geçleri Oysa serserinin tek zevki beslediği kedileri Kış günü ben bilirim ne donardı elleri O kendi halinde bir serseri Kestiler garibim birgün önünü Hiçte unutamam ben o günü Almışlar sopaları varlar 5-10 kişi Bir garibe yürüdüler hepsi Garibimde babadan kalma bir bıçak Can havliyle daldı boğuşarak Yediği darbelerden birini yakaladı Yakaladığı o an donakaldı Serserinin kafa göz kan içinde Elindeki bıçağı sapladı beline Polisler yetişti çok fena olmadan Yaralı ölmedi allahtan Biri hastanede, hapiste ise diğeri Oysa ben bilirim kendi halindeydi serseri
![]() |
|