![]() |
Ben Senin Işık Saçan Gözlerini Sevdim |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Ben Senin Işık Saçan Gözlerini SevdimBen senin ışık saçan gözlerini sevdim __________________
Ben senin sımsıcak olan ellerini sevdim Ben senin yüzündeki gülümsemeni sevdim Ben senin sevgi dolu yüreğini sevdim Ben senin yüreğindeki pırıl pırıl olan İçten sevgini sevdim Ben senin uzaktan gelen ürkek ve tatlı sesini sevdim Ben senin gözlerinin rengini sevdim Herşeyden önemlisi ben seni sevdim Yürekten, delicesine sevdim ![]() Gülüm Ben Seni unutmak için sevmedim ki ![]() ![]() ![]() ![]() Duy artık sesimi Gör artık halimi Görmesen bile Ne olur hisset
![]() |
![]() |
Cevap : Ben Senin Işık Saçan Gözlerini Sevdim |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Ben Senin Işık Saçan Gözlerini Sevdimçok güselmişşş ben seni sen olduğun için sevdim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Ben Senin Işık Saçan Gözlerini SevdimBen senin yüzündeki gülümsemeni sevdim Ben senin sevgi dolu yüreğini sevdim Ben senin yüreğindeki pırıl pırıl olan İçten sevgini sevdim Ben senin uzaktan gelen ürkek ve tatlı sesini sevdim Ben senin gözlerinin rengini sevdim Herşeyden önemlisi ben seni sevdim Yürekten, delicesine sevdim ![]() Gülüm Ben Seni unutmak için sevmedim ki ![]() ![]() ![]() ![]() Yakamozsun sennn!!:notworthy: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
suskun
|
![]() Cevap : Ben Senin Işık Saçan Gözlerini SevdimGüzel bir şiir teşekkürler hayko26:)
|