Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cruz, puerto, yönetim

Puerto De La Cruz Yönetim

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Puerto De La Cruz Yönetim

Yönetim
Şu anda şehrin başkanlık koltuğunda "Kanarya Koalisyonu" adlı siyasi partiden, Marcos Brito yönetmektedir Brito, 2007 yılında yapılan oylamada, İspanya Sosyalist İşçi Partisi'nden rakibi Dolores Padron Rodriguez'i büyük bir farkla geçerek, şehir başkanı olmuştur Marcos Brito daha önce Salvador Garcia (Kanarya Koalisyonu'ndayken) ile birlikte ortaklaşa olarak şehri 1995 - 1999 yılları arasında yönetmiştir Ardından koltuğu 4 yıllığına (1999 - 2003) Garcia'ya (İSİP'deyken) bırakan Brito, 2003'te seçimleri kazanarak, koltuğa KKP adına tek başına oturmuştur ve son 2007 seçimlerinide kazanmıştır, böylece şehrin şu anki başkanı Marcos Brito'dur [10]

Görev Aralığı
Başkan Adı
Siyasi Parti

1979 - 1983
Francisco Alfonso
İSİP

1983 - 1987
Francisco Alfonso / Felix Real (Ortak)
İSİP

1987 - 1991
Felix Real
İSİP

1991 - 1995
Felix Real
İSİP

1995 - 1999
Salvador Garcia / Marcos Brito (Ortak)
KKP

1999 - 2003
Salvador Garcia
İSİP

2003 - 2007
Marcos Brito
KKP

2007 - 2011'e kadar
Marcos Brito (Dolores Padron Rodriguez'i yenerek)
KKP

*KKP: Kanarya Koalisyon Partisi :
Tablo Kaynak: [11]

Kaynak : Wikipedia

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com