|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
amerika, avukatın, dava, kaybettiği, tek, ünlü |
![]() |
Amerika da Ünlü Bi Avukatın Kaybettiği Tek Dava... |
![]() |
![]() |
#1 |
cansel
|
![]() Amerika da Ünlü Bi Avukatın Kaybettiği Tek Dava...Amerika da ünlü bir avukatın kaybettiği tek dava
![]() ![]() ![]() ![]() *Ünlü bir futbolcu karısını öldürmekle suçlaniyordu ![]() ![]() Ama karısının cesedi ortada yoktu ![]() ![]() Futbolcu sanık sandalyesinde oturuyordu ![]() Kucak dolusu parayla tuttuğu avukatı jüriyi ikna etmeye uğraşıyordu: ´Sayın jüri üyeleri, müvekkilimin suçsuz olduğuna yürekten inaniyorum ![]() Buna az sonra sizler de inanacaksiniz ![]() Neden mi? Bakın, şimdi 1´ den 10´ a kadar sayacağım ve müvekkilimin öldürdüğü iddia edilen karisi bu kapidan içeri girecek ![]() ![]() ![]() 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Avukat bir savunma dahisiydi , öldürücü hamlesini yaptı: ´Bakın, siz de kadının öldüğüne inanmıyorsunuz ![]() Çünkü hepiniz içeri girecek diye kapiya baktınız ![]() İşte kararı buna göre vermenizi talep ediyorum ![]() Jüri, ünlü futbolcuyu suçlu bulduğunu bildirdi ve dava bu sekilde sonuçlandi ![]() Mahkeme çıkışında avukat , bayan jüri baskanina yaklasti: ´10´ a kadar saydigimda siz de diğer üyeler gibi kapıya bakmıştınız ![]() Neden böyle bir karara imza attınız?´ ´Doğru´ dedi jüri başkanı ; ´Ben de kapıya baktım, ama müvekkiliniz kapıya bakmıyordu ! ![]() ![]() NOT: En iyi analist herkes bir noktaya bakarken, o noktaya yönelen bakışları izleyen kişidir ![]()
![]() |
Cevap : Amerika da Ünlü Bi Avukatın Kaybettiği Tek Dava... |
![]() |
![]() |
#2 |
güneş
|
![]() Cevap : Amerika da Ünlü Bi Avukatın Kaybettiği Tek Dava...süper bişeymiş helal ya bide detaylara takılmayın derler :D
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
-ecem-
|
![]() Cevap : Amerika da Ünlü Bi Avukatın Kaybettiği Tek Dava...harikaymış gerçekten yaa:)sağol paylaşımın için ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Amerika da Ünlü Bi Avukatın Kaybettiği Tek Dava...mantıklı ama uç bir nokta=) tşkler cansel ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|