![]() |
Zeki Koca |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Zeki KocaKarıkoca birlikte tatile çıkarlar ![]() ![]() Tatillerinin ikinci gününün akşamı güzel bir yemek yiyip uykuya dalarlar ![]() Birkac saat sonra kadın uyanır ve kocasını da uyandırır ![]() güzel bir rüyadan uyandırıldığı için de biraz kızgındır: 'Ne oldu?Ne istiyorsun?' diye sorar ![]() Yukarıya bak ve bana ne gördüğünü söyle ![]() ve cevap verir: -'Bunun için mi uyandırdın beni? ![]() ![]() görüyorum,ışıl ışıl parlayan milyonlarca yıldız ![]() Karısı tekrar sorar ![]() Artık iyice uykusu kaçan adam biraz düşünür ve cevap v erir: 'Teolojik olarak Allahin kudretini ve kendi acizliğimizi görüyorum ![]() Felsefi olarak, evrenin sonsuzlugunu ve onun karşısındaki önemsizliğimizi görüyorum ![]() Astronomik olarak galaksilerin,yıldızların, gezegenlerin varlığını görüyorum ![]() Yıldızların konumuna bakarak saatin 3 olduğunu görüyorum ![]() Meteorolojik olarak da bugün havanın çok güzel olacağını görüyorum ![]() Niye sordun bunu bana? Sana neyi gosteriyor? 'Necati, çadırımızı çalmışlar!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Zeki Koca |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Zeki KocaBazen burnuzun ucuna bakmak ufacık bir cevap için yeterli olabiliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Zeki Kocaben tşk ederim efendim vakit ayırdığınız için ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Zeki Koca![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Zeki KocaSanırım bu fıkrada erkeklerin ne kadar ince düşündükleri bir kez daha ispatlanmış oldu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
kezban
|
![]() Cevap : Zeki Kocaharikaydı arkadaşım ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() Cevap : Zeki Kocavakit ayırdığınız için ben tşk ederim arkadaşlar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
aqrasif'm
|
![]() Cevap : Zeki Kocaçok gzl olmuş ![]() ![]() ![]()
![]() |
|