Bana Seninle Evlenmem İçin Bir Neden Söyle=) |
|
|
#1 |
|
|
Bana Seninle Evlenmem İçin Bir Neden Söyle=)Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Sayısal loto bana çıktı -Neden daha önce söylemiyosun -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Banka cüzdanım -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Benimle evlenmezsen evde kalacan -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -yat,kat,jeep -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Ben seninle evlenmek mi istiyorum -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Evlenmezsen banlarım (Admin cevabı) -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Git bi aynaya bak -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Sa lak biz zaten 10 yıllık evliyiz -ozaman senden boşanmamam için bi neden söyle -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Ya sırf bi neden bulamadım diye 15 yıldır nişanlıyız -Nedensiz olmaz Neden? -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Eğer sen evlenmezsen en yakın arkadaşın neclayla evlenecem -Yıldırım nikahı yapalım -Hönk!! -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Dün gece -Aman tanrım dün geceyi unutmuştum -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -selami bu soruyu benim sana sormam gerekiyoo -Ben neden soramıyorum yaa -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Evlenirsem dop oliyiim -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -seni seviyorum -Yalan söyle demedim neden söyle dedim -Dur bi düşüneyim ozaman
|
|
Cevap : Bana Seninle Evlenmem İçin Bir Neden Söyle=) |
|
|
#2 |
|
aqrasif'm
|
Cevap : Bana Seninle Evlenmem İçin Bir Neden Söyle=)güzel paylaşımın için tşkler ![]()
|
|
#3 |
|
|
Cevap : Bana Seninle Evlenmem İçin Bir Neden Söyle=)ben tşk ederim vakit ayırdığınız için ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
efobedo
|
Cevap : Bana Seninle Evlenmem İçin Bir Neden Söyle=)sagol paylasım için
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yok![]() ![]() Bu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
|
|
|
#5 |
|
|
Cevap : Bana Seninle Evlenmem İçin Bir Neden Söyle=)bne tşk ederim bakan gözlerinize sağlık ![]() ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Bana Seninle Evlenmem İçin Bir Neden Söyle=)emeğine sağlk sudenaz |
|
|
|
#7 |
|
dejavu2009
|
Cevap : Bana Seninle Evlenmem İçin Bir Neden Söyle=)-Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Dün gece -Aman tanrım dün geceyi unutmuştum bu bayağı geçerli bir neden ![]() ![]() ![]() teşekkürler sudenaz
|
|
#8 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Bana Seninle Evlenmem İçin Bir Neden Söyle=)çok qzLdi cnm yha tşkLr (=
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() __|'seLin_
|
|
|
|
#9 |
|
|
Cevap : Bana Seninle Evlenmem İçin Bir Neden Söyle=)ben tşk ederim saolun ![]() ![]()
|
|
|
|
#10 |
|
cansel
|
Cevap : Bana Seninle Evlenmem İçin Bir Neden Söyle=)puhahaha süperdi teşşekürler
|
|
#11 |
|
|
Cevap : Bana Seninle Evlenmem İçin Bir Neden Söyle=)ben tşk ederim ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|