![]() |
Freddie Mercury Freddie Mercury'den Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Freddie Mercury Freddie Mercury'den SözlerFreddie Mercury'den sözler "Yaşlı bir adam olmak istemiyorum ![]() ![]() ![]() "Dopdolu bir yaşamım oldu ![]() ![]() ![]() "Para mutluluk alamaz ama kesinlikle onu verebilir!" "Bir gitar kahramanı olmak için hiçbir zaman bir çaba göstermedim çünkü o kahrolası gitarı çalamıyorum!" "Merhaba, ben Kim Basinger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Bazen hayatın bir yerden bir yere koşuşturarak sıkılmaktan daha fazla bir şey olması gerektiğini düşünüyorum ![]() "Sadece benim biliyor musun, sadece ben ![]() ![]() ![]() ![]() "Müzik aynen resim çizmeye benzer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Sahnede o kadar güçlüyüm ki sanki bir canavar yarattım ![]() ![]() "Queen'in konsepti kral ve kraliçelerle ilgili ![]() ![]() "Devasa olacağımı düşünmüştüm - ve olduk ![]() "İnsanların bir Queen gösterisinden tamamiyle eğlenip gitmesine çok seviniyorum ![]() ![]() "Ben sadece müzik ******suyum, canım!" "Daha büyük, daha iyi - herşeyde ![]() "Aynen gerçek kraliçe gibi yanımda hiç para taşımam ![]() ![]() "Dişlek olmamdan hoşlanmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Bir muz ağacı olduğumu düşünüyorum ![]() "Kahrolası ölene kadar beraber olacağız, bundan eminim ![]() "Ben yaşlı bir ******yum ![]() ![]() "Şu bu anlama mı geliyor, bu şu anlama mı geliyor, tek bilmek istedikleri şey bunlar ![]() ![]() ![]() "Bir kaltak olmak hoşuma gidiyor ![]() ![]() ![]() ![]() "Ben çok duygusal biriyim, çok uçlarda yaşayan biriyim ve bu genellikle beni ve çevremdekileri mahvediyor ![]() "Bugünü boşver, önemli olan yarın ![]() "Her halde konuştuğum en son insan olduğun için en iyi röpörtajı elde edeceksin tatlım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Kendimi hiçbir zaman bir lider olarak görmedim ![]() ![]() "Bu kadar başarılı olmamızın nedeni tabi ki benim genel karizmam ![]() "Dilerim ki hepiniz kahvaltıda şampanya içersiniz ![]() "Eğer planlandıysa, sıkıcıdır ![]() "Sadece benim biliyor musun, sadece benim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Hayatı tamamıyla yaşıyorum ![]() ![]() "Birkaç arkadaşım var, büyük bir evim ve de istediğim zaman istediğim yere gidebiliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Eğer anlamıyorlarsa, boşver tatlım ![]() "Ben star olmayacağım, ben efsane olacağım ![]() Kaynak : Wikipedia |
![]() |
![]() |
|