Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ahi, ankara, dışı, eski, evran, gazi, kampüsleri, üniversitesi

Gazi Üniversitesi Ankara Dışı Eski Kampüsleri Ahi Evran Üniversitesi

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gazi Üniversitesi Ankara Dışı Eski Kampüsleri Ahi Evran Üniversitesi

Ahi Evran Üniversitesi

Eğitim Fakültesi (eski adı: Gazi Üniversitesi Kırşehir Eğitim Fakültesi)

Eski adı Kırşehir Eğitim Fakültesi olan okul 1961 yılında Erkek Öğretmen Okulu olarak açılmış 1982 yılında ise Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi'ne bağlanmıştır 24 yıl Gazi Üniversitesi'ne bağlı olan okul, adı ve bağlantıları değiştirilerek 01032006 tarih ve 5467 sayılı kanun ile kurulan Ahi Evran Üniversitesi 'ne bağlanmıştır

Fen-Edebiyat Fakültesi (eski adı: Gazi Üniversitesi Kırşehir Fen-Edebiyat Fakültesi)

Eski adı Kırşehir Fen Edebiyat Fakültesi olan okul 1999 yılında Gazi Üniversitesine Bağlı olarak kurulmuştur 7 yıl Gazi Üniversitesine bağlı kaldıktan sonra Ahi Evran Üniversitesinin kurulmasıyla adı ve bağlantıları değiştirilmiş ve bu üniversiteye bağlanmıştır

Ziraat Fakültesi

Sağlık Yüksek Okulu

Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu

Kırşehir Meslek Yüksek Okulu

Mucur Meslek Yüksek Okulu

Çiçekdağı Meslek Yüksek Okulu

Kaynak : Wikipedia

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com