Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşkı, caizleyin, ilginç, ingiliz

İngiliz Caizley'in İlginç Aşkı

Eski 07-18-2008   #1
hayko26

İngiliz Caizley'in İlginç Aşkı

ANTALYA (İHA) - Antalya'nın Alanya ilçesinde tatil yapan Azerbaycanlı Fevvera Nakhmetova ile İngiliz Paul Caizley (42), belediye nikah memurluğunda yapılan törenle hayatlarını birleştirdi Azerbaycan'da bir ayakkabı mağazasında tezgahtarlık yaparken tanışıp aşık olduğu Fevvera Nakhmetova (25)'ya yakın olabilmek için iki ay içerisinde 20 kadın ayakkabısı aldığını belirten Caizley, "Alışveriş bahanesiyle gittiğim mağazada Nakhmetova'dan bana yardımcı olmasını istiyor, beğendiği ayakkabıyı deneme yaptırdıktan sonra alıyordum Arkadaşlık teklifimi kabul ettikten sonra evde ayakkabıları görünce gözyaşlarını tutamadı" dedi

Yaklaşık üç yıl önce iş nedeniyle Azerbaycan'a giden Paul Caizley, bir ayakkabı mağazasında tezgahtarlık yapan Fevvera Nakhmetova'yla tanıştı İlk görüşte Nakhmetova'ya aşık olan Caizley, sürekli aynı mağazaya gitmeye başladı Ayakkabı seçiminde yardım isteyen Caizley, Nakhmetova'nın beğendiği ve denediği 20 çift ayakkabıyı satın aldıktan sonra evinde saklamaya başladı Tanışmalarından iki ay sonra Caizley'in arkadaşlık teklifini kabul eden Nakhmetova, evde ayakkabıları görünce çok duygulandı ve gözyaşlarını tutamadı Uzun süre aynı evi paylaşan çift tatil için geldikleri Alanya'da dünya evine girdiler

İlk görüşte aşık olduğu Nakhmetova'yı görmek için sürekli aynı mağazaya gittiğini anlatan Paul Caizley, şöyle konuştu: "Mağazada bir süre dolaştıktan sonra ayakkabı alma bahanesiyle kendisiyle konuşuyor, kız arkadaşıma alacağımı söyleyerek hangi ayakkabıyı beğendiğini soruyor, deneme yaptırdıktan sonra satın alıyordum 21'inci ayakkabıda yaptığım arkadaşlık teklifini kabul etti Hayatımın imzasını attığım için çok mutluyum"

Eşinin kendisini görmek için yaptığı davranışı hiçbir zaman unutamadığını anlatan Nakhmetova ise, şunları söyledi: "Üç günde bir mağazaya gelip ayakkabı beğenmemi istiyor, deneme yaptırdıktan sonra satın alıyordu Bu kadar ayakkabıyı kime aldığını merak etmiştim Arkadaş olduktan sonra evine gidince anladım ki, ayakkabıları bana alıyormuş Paul'un romantizmi beni çok etkiledi ve evlenme teklifini hiç düşünmeden kabul ettim Tabii ki ayakkabıların tamamını da kullandım"

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com