Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sayılarla, yeditepe, üniversitesi

Yeditepe Üniversitesi Sayılarla Yeditepe Üniversitesi

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yeditepe Üniversitesi Sayılarla Yeditepe Üniversitesi

Sayılarla Yeditepe Üniversitesi
| 125 bin m2 alan üzerinde 236 bin m2 kapalı alan | 319 derslik, 22 amfi | 32 bilgisayar laboratuvarı | 74 adet İletişim, Güzel Sanatlar, Mühendislik, Mimarlık, Tıp ve Diş fakültelerine ait uzmanlık laboratuarları ve atölyeleri | 1'i mesleki 1'i profesyonel iki fotoğraf stüdyosu | 34 Akademik Yönetim Birimi | 287 öğretim elemanı odası | 28 öğrenci kulüp odası | 5 öğrenci club odası | 3000 m2 alanda internet ağı ile dünyaya açılan Merkez Kütüphane | 2000 kişilik öğrenci yurdu, | Yemekhane ve kantinlerde aynı anda 3000 kişiye hizmet veren 4 restorant, 7 kantin | 1200 kişilik çok amaçlı konferans salonu | 100 kişilik sinema salonu | 100 kişilik tiyatro salonu | 524 m2 ve 384 m2 büyüklüğünde profesyonel amaçlı iki televizyon stüdyosu | 250 m2 televizyon eğitim stüdyosu ve birimleri | 150 m2 alanda kurulu radyo eğitim stüdyosu birimleri | 620 m2 alanda kapalı seyircili basket sahası, 550 m2 alanda seyircisiz kapalı basket sahası, | Basketbol, voleybol, tenis ve halı saha futbolu için açık hava tesisleri | 708 m2 alanda kurulu fitness center ve squash salonu | 783 m2 alanda kurulubanka, alışveriş merkezi, güzellik salonu | Biri seyircili kapalı, diğeri açık 2 yarı olimpik yüzme havuzu | 79000 m2 açık alan; oturma yerleri, parklar | 400'ü açık 600'ü kapalı 1000 araçlık otopark

Kaynak : Wikipedia

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com