![]() |
Maltepe, İstanbul Eğitim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Maltepe, İstanbul EğitimEğitim Maltepe'de 3 adet üniversite, 43 adet ilköğretim okulu, 4 meslek lisesi 4 adet lise 3 Anadolu lisesi 1 anadolu teknik ile 2 Halk Eğitim Merkezi vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlköğretim Okulları Kaşgarlı Mahmut İlköğretim Okulu Hasan Şadoğlu İlköğretim Okulu Yılmaz Mızrak İlköğretim Okulu Küçükyalı Merkez Müfredat Laboratuar İlköğretim Okulu Kadir-Rezan Has İlköğretim Okulu Güzide Yılmaz İlköğretim Okulu Turgay Ciner İlköğretim Okulu Dumlupınar İlköğretim Okulu Ataköse İlköğretim Okulu Nazmi Duhani İlköğretim Okulu Altayçeşme İlköğretim Okulu Celal Avşar İlköğretim Okulu Abdullah Nezahat Erboz İlköğretim Okulu Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Güzin Dinçkök İlköğretim Okulu Adnan Kahveci İlköğretim Okulu Vasfi Rıza Zobu İlköğretim Okulu Emine-İbrahim Pekin İlköğretim Okulu 50 ![]() Profösör Abdullah Türkoğlu İlköğretim Okulu Kazım Tunç İlköğretim Okulu Bağlarbaşı İlköğretim okulu Mürüvvet Hanım İlköğretim Okulu Orhangazi İlk Ögretim Okulu Albay Niyazi Esen İlköğretim Okulu Suzan Ahmet Yalkın İlköğretim Okulu Özel Marmara İlköğretim Okulu Anadolu Liseleri E ![]() ![]() ![]() Kadir Has Anadolu Lisesi Maltepe Anadolu Lisesi Genel Liseler Atilla Uras Lisesi Ertuğrul Gazi Lisesi Halit Armay Lisesi Hasan Şadoğlu Lisesi Orhangazi Lisesi Rezan Has Lisesi Maltepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Teknik Liseler Küçükyalı Teknik Lisesi Özel Marmara Radyo ve Televizyon Teknik Lisesi Meslek Liseleri Maltepe Kız Teknik ve Meslek Lisesi Mehmet Salih Bal Ticaret Meslek Lisesi Handan Hayrettin Yelkikanat Anadolu Meslek Lisesi Kaynak : Wikipedia |
![]() |
![]() |
|