![]() |
Bankacıların Söyleyemedikleri :)) (süper) |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() Bankacıların Söyleyemedikleri :)) (süper)Burada bankacıların müşterilerin sordukları sorulara karşılık olarak vermek istekleri cevaplar bulunuyor ![]() ![]() ![]() - Bir kredi kartı başvurum vardı, kabul oldu mu acaba? ![]() ![]() ![]() - Ne yazık ki 250 ye 300 oyla reddedildi ![]() ![]() ![]() ![]() - Arkadaşlara kredi kartı geldi bana gelmedi? ![]() ![]() ![]() - Bundan sonra arkadaşlarınızı daha dikkatli seçin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Yani beyefendi on kere form doldurdum kredi kartı için ![]() ![]() ![]() aşkına bu kartı alabilmek için ben naapayım siz söyleyin? - Gidin Masterbaba türbesinde dua edin ![]() ![]() ![]() ![]() - Kartımın limiti neden bu kadar düşük? - Uluslararası para piyasası dengelerini bozmak istemedik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Yarın gidip bankadaki tüm paramı çekiyorum ![]() ![]() ![]() - Bunu yaparsanız tarih sizi affetmeyecektir ![]() ![]() ![]() ![]() - Bankamatik kartımı yuttu, naapıcam? ![]() ![]() ![]() - Sakin olun ve elinizi yavaşça kart yuvasından çıkartın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Ya kart matikte kaldı ve buralarda bir şube yok ![]() gönderebilirsiniz? ![]() ![]() ![]() - Derhal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Az önce bir fax çektim ulaştı mı acaba? ![]() ![]() - Normal miydi, Yıldırım mı? - Genel Müdürlüğünüzün telefonunu alabilir miyim? - Veriyim ama, kontür milletlerarası yazıyor ![]() ![]() ![]() - Ekstrem bana ulaşmıyor ve sürekli faiz ödüyorum! ![]() ![]() ![]() - Nereden geliyor bu değirmenin suyu ![]() ![]() ![]() - Dün kartımı kaybetmiştim şimdi buldum ![]() - Sayenizde ekonomi %1,2 büyümüş ![]() ![]() ![]() - Yauv kardeşim 10 dakkadır müzik dinletiyorsunuz adama ![]() ![]() ![]() - Güzel sanatların hangi dalına tahammül edebilirsiniz ki? - Orada sizin üstünüz yok mu? - Hayır yarı çıplağız ![]() ![]() ![]() - Bana müdürünüzü bağlayın onunla görüşmek istiyorum! ![]() ![]() - İtalyanca biliyor musunuz? - Ben şifremi tuşladım böyle bir kart yoktur dedi robot ![]() ![]() sistemi) - Sizi korkutmak için söylemişler efenim, var kartınız ![]() ![]() ![]() - Maaşım yatmış mı, bakar mısınız? - Maaş göremiyorum ama bir servet bu gün itibariyle hesabınıza yatmış ![]() ![]() ![]() - Siz bana kuryenin adresini verseniz ben gidip alsam olmaz mı? - Bunu duymamış olayım ![]() ![]() ![]() - Sizin yeriniz nerde? - Her zaman yanınızda - Yav beyefendi ben kartımla 300 milyon nakit avans çektim bunun faizi günlük mü işliyor? - Acısını her an hissedeceksiniz ![]() ![]() ![]() - Borcumu iki ay ödemezsem kartım takibe girer mi? - Fazla uzağa kaçamaz ![]() ![]() ![]() ![]() - Ya bir kartı teslim edemediniz 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Haklısınız, çok yıprandık ikimiz de bir süre görüşmesek ![]() ![]() ![]() ![]() - Kısa vadede hangi enstrümana yatırım yapmayı tavsiye edersiniz? - Parayı veren düdüğü çalar ![]() - İnanmıyorum 10 milyon için 7 milyon faiz gelmiş ![]() ![]() ![]() cezasınıversin! ![]() ![]() ![]() - Bunun için fax çekmeniz gerekiyor ![]() ![]() ![]() - Provizyon alamıyoruz, Bankanızı arayınız diyor ![]() - İşiniz düşmese hiç arayıp soracağınız yok vallahi ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : BANKACILARIN SÖYLEYEMEDİKLERİ :)) (süper) |
![]() |
![]() |
#2 |
merve16
|
![]() Cevap : BANKACILARIN SÖYLEYEMEDİKLERİ :)) (süper)güzelmiş gerçekten tşkrlr
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : BANKACILARIN SÖYLEYEMEDİKLERİ :)) (süper)![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : BANKACILARIN SÖYLEYEMEDİKLERİ :)) (süper)- Orada sizin üstünüz yok mu? - Hayır yarı çıplağız ![]() ![]() ![]() tşkler :) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bankacıların Söyleyemedikleri :)) (süper) |
![]() |
![]() |
#5 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Bankacıların Söyleyemedikleri :)) (süper)yorumlar baya iyi ben en çok bunlara güldüm - Yav beyefendi ben kartımla 300 milyon nakit avans çektim bunun faizi günlük mü işliyor? - Acısını her an hissedeceksiniz ![]() ![]() ![]() - Borcumu iki ay ödemezsem kartım takibe girer mi? - Fazla uzağa kaçamaz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|