Allah seninleyken sen kiminleydin! |
07-17-2008 | #1 |
fatmanur
|
Allah seninleyken sen kiminleydin!Allah seninleyken sen kiminleydin! Bir gün Şeyh Ebu Hasan (raleyh), camide vaaz veriyordu Evliyaullahtan Şibl-i Numani de caminin önünden geçerken onun vaaz ettiğini gördü O diyordu ki: "Kıyamet günü Allah cc insana şöyle soracaktır: "Sana ömür verdim, bu ömrü nerede sarf ettin? Bu gençliği, kuvveti sana verdim, nerede sarf ettin? Günah işleyerek mi, sevap isleyerek mi yoksa boş gezerek mi geçirdin? Sana mal verdim, bu malı nereden kazanıp nereye harcadın, ölümü duydun buna ne hazırlık yaptın?" Şeyh Ebu Hasan'ın bu şekilde vaaz verdiğini duyan Şibli, ona şöyle dedi:"Ya Hasan! Allah'ın kullarını o kadar korkutma!" O: "Peki ne diyeyim ya Şibli?" deyince, dedi ki: "Sen onlara Allah seninle beraberken, sen kiminle beraberdin diye sor!"
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir |
Cevap : Allah seninleyken sen kiminleydin! |
07-17-2008 | #2 |
|
Cevap : Allah seninleyken sen kiminleydin!tşkler canım arkdaşım süper bir paylaşım yapmışsın sendende bu beklenir yani=)allah razı olsun |
Cevap : Allah seninleyken sen kiminleydin! |
07-18-2008 | #3 |
mgk_42
|
Cevap : Allah seninleyken sen kiminleydin!PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER SÜPERMİŞ
07-22-2008 | #4 |
b@ron
|
Cevap : Allah seninleyken sen kiminleydin!http://www.forumsinsi.com/forum/isla...isa-hikayeler/ Lütfen bu tarz konulara burda linkten verelimTeşekkürler
07-23-2008 | #5 |
haticee
|
Cevap : Allah seninleyken sen kiminleydin!canm emeğine sağlık |
|