![]() |
Karmaşa |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() KarmaşaKARMAŞA Yarınsızlık korkusu belkide şiirlerimin kahve rengiliği Belki de sarhoşluğumun mavisidir cesaretim Çocukluğumdan kalma anılarımın gözyaşlarıdır belki de aşk Belki de sensin kimsesizliğimin soylu sefaleti Bak kar yağıyor sokağımızın lambasında Başladı dans Biraz tango biraz vals Ellerimin eldivensiz yetimliğinde rüyalarımın kızıl ateşisin Sıcağısın Sarmaşığısın Canımın karmaşığı kalbimin sokakları aklımın girdaplarısın Seni çok seviyorum Farkındamısın Siyahına kış düşürür gözlerimin yeşili Yüreğine aşk Ellerine limandır gönlümün gemileri Yaşlı bir yolcunun valizinde sakladığım dünler gibi Gönlümün pusulasız yelkeninin bu son seferi sensizliği Bırak kirpiklerimin karasında aklansın gözyaşlarım Bırak ağladıkça kabullensin dualarım Karanfil koksun rüyalarım Canımın karmaşığı kalbimin sokakları aklımın girdaplarısın Seni çok seviyorum Farkındamısın Eşlik et eşkiya kalbimin dağlarında sana yazdığı şarkılara Adaletimin el sürülmez korkulu karanlığına Gitmenin gidilmez en mor sürgünlerine sürülmüşüm İçim yanarken sen üzülme diye gülmüşüm Beni al alamazlığınca senelerine Bu belkide hayata son inanışım Gölgensem ömrüne sessiz sitemsiz ve en hesapsız Gamzelerinde sakla beni her tonunda mavinin Canımın karmaşığı kalbimin sokakları aklımın girdaplarısın Seni çok seviyorum Farkındamısın Sana sevda Sana mavi Sana hasret Sana beni saklıyorum ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Karmaşa |
![]() |
![]() |
#2 |
merve16
|
![]() Cevap : KarmaşaGamzelerinde sakla beni her tonunda mavinin çok gsl teşekkürler
|