![]() |
Kemali Bayazıt |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kemali BayazıtKemali Bayazıt (d ![]() ![]() ![]() Tıp Fakültesini bitirdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() T ![]() ![]() Adnan Adıvar | Refik Saydam | Rıza Nur | Refik Saydam | Mazhar Germen | Refik Saydam | Ahmet Hulusi Alataş | Sadi Konuk | Behçet Uz | Kemali Bayazıt | Nihat Reşat Belger | Ekrem Hayri Üstündağ | Behçet Uz | Nafiz Körez | Lütfi Kırdar | Nusret Karasu | Nusret Hasan Fişek | Salih Ragıp Üner | Süleyman Suat Seren | Yusuf Azizoğlu | Fahrettin Kerim Gökay | Kemal Demir | Faruk Sükan | Edip Somunoğlu | Vedat Ali Özkan | Türkan Akyol | Cevdet Aykan | Kemal Demir | Vefa Tanır | Selahattin Cizrelioğlu | Kemal Demir | Vefa Tanır | Celal Ertuğ | Cengiz Gökçek | Mete Tan | Münif İslamoğlu | Necmi Ayanoğlu | Kaya Kılıçturgay | Mehmet Aydın | Mustafa Kalemli | Bülent Akarcalı | Cemil Çiçek | Nihat Kitapçı | Halil Şıvgın | Yaşar Eryılmaz | Yıldırım Aktuna | Rıfat Serdaroğlu | Kazım Dinç | Doğan Baran | Yıldırım Aktuna | Nafiz Kurt | İsmail Karakuyu | Halil İbrahim Özsoy | Mustafa Güven Karahan | Osman Durmuş | Recep Akdağ 17 ![]() ![]() Başbakan Hasan Saka Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Faik Ahmet Barutçu Devlet Bakanı Ali Rıza Erten Gümrük ve Tekel Bakanı Emin Erişirgil Adalet Bakanı Fuat Sirmen Milli Savunma Bakanı Hüseyin Hüsnü Çakır İçişleri Bakanı Münir Hüsrev Göle Dışişleri Bakanı Necmettin Sadık Sadak Ekonomi Bakanı Cavit Ekin Maliye Bakanı Hasan Şevket Adalan Milli Eğitim Bakanı Hasan Tahsin Banguoğlu Bayındırlık Bakanı Nihat Erim Sağlık ve Sosyal Yardım Bakanı Kemali Bayazıt Ulaştırma Bakanı Kasım Gülek Tarım Bakanı Ali Cavit Oral Çalışma Bakanı Tahsin Bekir Balta Ticaret Bakanı Cemil Sait Barlas 18 ![]() Başbakan Şemsettin Günaltay Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nihat Erim Devlet Bakanı Nurullah Esat Sümer Devlet Bakanı Cemil Sait Barlas Gümrük ve Tekel Bakanı Fazıl Şerafettin Bürge Adalet Bakanı Fuat Sirmen Milli Savunma Bakanı Hüseyin Hüsnü Çakır İçişleri Bakanı Emin Erişirgil Dışişleri Bakanı Necmettin Sadık Sadak Ekonomi Bakanı Cemil Sait Barlas () Vedat Dicleli Maliye Bakanı İsmail Rüştü Aksal Milli Eğitim Bakanı Hasan Tahsin Banguoğlu Bayındırlık Bakanı Hasan Şevket Adalan Sağlık ve Sosyal Yardım Bakanı Kemali Bayazıt Ulaştırma Bakanı Kemal Satır Tarım Bakanı Ali Cavit Oral Çalışma Bakanı Reşat Şemsettin Sirer Ticaret Bakanı Mustafa Münir Birsel Kaynak : Wikipedia |
![]() |
![]() |
|