![]() |
Ege Çağdaş Eğitim Vakfı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ege Çağdaş Eğitim VakfıVakfın logosu Ege Çağdaş Eğitim Vakfı - EÇEV, merkezi İzmir'de bulunan bir Sivil Toplum Kuruluşu'dur ![]() "Eğitime destek vermenin en temel yurttaşlık görevi" olduğu bilinciyle hareket eden 96 kurucu üye tarafından 1995 yılı Mayıs ayında İzmir'de kurulan dernek, amacı doğrultusunda etkinliklerini sürdürmektedir ![]() Amacı Kısa adı EÇEV olan Ege Çağdaş Eğitim Vakfı amacını, eğitim sistemindeki eksikliklerin ve çarpıklıkların farkındalığını ortaya çıkararak eğitime destek sağlamak olarak ifade etmektedir ![]() Etkinlikleri Pilot okul olarak saptanan Şehit Nazım Bey İlkokulu'nda başlatılan çalışmalar sürdürüldü ![]() İzmir ve Ege Bölgesi'nde 3000'i aşkın ilköğretim, lise ve üniversite öğrencisine burs verildi ![]() Eğitim sektörüne misyonunu destekleyici kitap ve yayınlar çıkarıldı ![]() 8 yıllık temel eğitim desteklendi ![]() Yetişkinlere yönelik okuma-yazma kursları düzenlendi ![]() İzmir Büyükşehir Belediye'sinin katkılarıyla bursiyerlerine yönelik olarak yaz okulları düzenlendi ![]() Öğretmenlerin mesleki gelişimlerine destek amacıyla "Birinci Eğitim Günleri" sempozyum ve seminerleri düzenlendi ![]() Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü ile birlikte Heykel Yarışması gerçekleştirildi ![]() EÇEV tarafından yapılan Yamanlar Eğitim Merkezi ve Manisa Kız Öğrenci Yurdu açıldı ![]() Altındağ Eğitim Merkezi çalışmaları başlatıldı ![]() Turkcell ile ortak, "Çıktık açık alınla" kampanyası başlatıldı ![]() Dış bağlantılar EÇEV web sitesi : Kaynak : Wikipedia |
![]() |
![]() |
|