|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bağlı, bölümler, inönü, üniversitesi, üniversiteye |
![]() |
İnönü Üniversitesi Üniversiteye Bağlı Bölümler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnönü Üniversitesi Üniversiteye Bağlı BölümlerÜniversiteye bağlı bölümler Fakülteler Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü Fizik Bölümü Kimya Bölümü Biyoloji Bölümü Sosyoloji Bölümü Felsefe Bölümü Tarih Bölümü Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü İngiliz dili ve Edebiyatı BölümüEğitim Fakültesi Türkçe öğretmenliği Sınıf öğretmenliği ilköğretim matematik öğretmenliği Sosyal bilgiler öğretmenliği Fen bilgisi öğretmenliği Rehberlik ve Piskolojik Danışmanlık öğretmenliği Müzik öğretmenliği Resim iş öğretmenliği ingilizce öğretmenliği Bilgisayar ve eğitim teklonojileri öğrt ![]() Din kültürü ve ahlak bilgisi öğrt ![]() Okul öncesi öğretmenliği zihin engelliler öğretmenliği Matematik öğrt(yüksek lisans) Kimya öğrt(y ![]() Edebiyat öğtr ![]() ![]() Biyoloji öğrt(y ![]() Fizik öğrt ![]() ![]() Felsefe öğrt ![]() ![]() Tarih öğrt ![]() ![]() İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri İktisat İşletme Kamu Yönetimi Maliye Uluslararası İlişkilerMühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Elektrik-Elektronik Mühendisliği Endüstri Mühendisliği Gıda Mühendisliği İnşaat Mühendisliği Kimya Mühendisliği Maden Mühendisliği Makina MühendisliğiTıp Fakültesi Eczacılık Fakültesi Derende İlahiyat Fakültesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Resim Bölümü Seramik bölümü Peyzaj Mimarlığı Bölümü Geleneksel El Sanatları Bölümüİletişim fakültesi Hukuk Fakültesi Diş hekimliği Fakültesi Su ürünleri fakültesi Ziraat fakültesi Enstitüler Fen Bilimleri Enstitüsü Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Bilimleri Enstitüsü Yüksek Okullar Malatya Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Ebelik Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümüDevlet Konservatuvarı Türk halk müziği asd Türk sanat müziği asd piyano asd Yaylı çalgılar asd Keman Çello viyola Beden eğitimi ve Spor yüksek okulu Beden eğitimi ve spor öğretmenliği Antrenörlük eğitimi Engelliler beden eğitimi öğretmenliği Meslek Yüksek Okulları Malatya Meslek Yüksekokulu Adıyaman Meslek Yüksekokulu Arapgir Meslek Yüksekokulu Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Kale Meslek Yüksekokulu Battalgazi Meslek Yüksekokulu Hasırcı Meslek Yüksekokulu Yakınca Meslek Yüksekokulu Sürgü Meslek Yüksekokulu Hekiman Meslek Yüksekokulu Araştırma ve Uygulama Merkezleri Turgut Özal Tıp Merkezi Akaryakıt / Petrol Analiz Lab ![]() Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Merkezi Deney Hayvanları Üretim ve Araştırma Merkezi Engelli Çocuklar Araştırma ve Uygulama Merkezi Geleneksel El Sanatları Arş ![]() Gök Bilimleri Arş ![]() Kayısı Araştırma ve Uygulama Merkezi Stratejik Araştırma Merkezi Müd ![]() Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Üstün Yetenekliler Araştırma ve Uygulama Merkezi Rektörlüğe bağlı bölüm başkanlıkları Türk Dili Bölüm Başkanlığı Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı Güzel Sanatlar Bölüm Başkanlığı Atatürk İlke ve İnk ![]() ![]() ![]() ![]() Enformatik Bölüm Başkanlığı Kaynak : Wikipedia |
![]() |
![]() |
|