![]() |
Yeni Nesil Tecavüz... |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() Yeni Nesil Tecavüz...Belgrad Ormanları ında bir akşam üstü Nihahahah boşuna kıpraşma yavrum ![]() kurtulamazsın ![]() ![]() Bağırmakta fayda etmez ![]() ![]() meşhur sözü hatırla ve rahatla ![]() bak ![]() ![]() ![]() ![]() -Sen şimdi bana tecavüz mü edeceksin? -Yok nasihat edicem ![]() ![]() -Eminsin yani ![]() -Tabii eminim,artık tecavüz etmek suç bile değil güzelim ![]() ediyorsun,sonra tecavüze uğrayan kız çaresiz seninle evlenmek zorunda kalıyor,sen yırtıyorsun ![]() -Demek yırtıyorsun? O zaman gel yırt bakalım ![]() sen zahmet etme,ben yırtıyım üstümü başımı ![]() alacaksın ![]() -Ne diyon sen bacım? -Bu ayakkabıları da parçalayabilir myiim? -Bıktım kaç senedir giymekten ![]() -Ohoooo ![]() ![]() -Evet ben biraz fazla konuşurum ![]() ![]() paylaşıcaz ![]() gıcırdatırım,sonra söylemedin deme ![]() -Anlaşıldı,sen beni lafa tutup kaçmayı planlıyon ama yemezler ![]() -Kim kaçacak?Ben mi ? Bence birazdan sen kaçıcan, müstakbel kocacığım ![]() ![]() -Ohaaaaa -Bence oha joker hakkını hemen kullanma ![]() ![]() -Ne düğünü ya? -Aaaa düğünsüz hayatta evlenmem ![]() -Ablanlarmı ? -Evet bizde adetler böyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Yeteeeeerrrrrrr ![]() mi bana tecavüz ediyon karıştırdım ha!!Ne bu be ? -Valla canın isterse kocacığım ![]() -Ne kocası be? -Tecavüz edicen ya o bakımdan -Tövbe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() vardı,onunda içine ettiler, iyi mi ? |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Yeni Nesil Tecavüz... |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Yeni Nesil Tecavüz...güseldi emeğine sağlık ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reelking
|
![]() Cevap : Yeni Nesil Tecavüz...:D vaybe neler varmış :D
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Yeni Nesil Tecavüz...çok komikti ya ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : Yeni Nesil Tecavüz...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
punisher
|
![]() Cevap : Yeni Nesil Tecavüz...Ben mi sana tecavüz ediyom,sen mi bana tecavüz ediyon karıstırdım ha!!Ne bu be ? enteresanmıs ama tecavüzü aklına koymus adam bu kadar anlayıslı tecavüze ugrayan kiside bu kadar soguk kanlı olabilecegini zannetmiyorum :)
![]() |
|