Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Bunları Biliyor Musunuz ?

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beam, bleu, işik, mavi, mutlaka, okuyun, projesi

Bleu Beam (Mavi İşik Projesi) Mutlaka Okuyun !

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2012 de şov başlıyor (kıyametten bahsetmiyorum)

BU videoları mutlaka izlemeli ve izletmelisiniz !!! kısa zaten :

http://uyanmaprojesinet/upt/video/7B0-NED%C4%B0R-

http://secretrealityorg/video/6RNUWBlue-Beam-2--3

http://secretrealityorg/video/XXNURBlue-Beam-3--3

Mavi ışık projesi

Bu projenin içeriğini buradaki kardeşlerimizin bir çoğu bilmektedir Bilmeyenler videolar bölümünde bu konuyla ilgili teferruatıyla bilgi edinebilirler

Mavi ışık projesi, NASA?nın gizli arşivlerinden sızmış bir bilgi Öylemi gerçekten? Sence? Yoksa buda bir oyunmu? Amerika ne derse inanmam biliyormusunuz? Her zaman inancım gereği bu tür şeyleri şeriatla muhasabe ederim Sonuç her zaman beni memnun etmiştir

Mavi ışık projesinde kullanılan teknolojinin bilgileri bu kadar gizli ama bir şekilde sızıyor, yoksa bunu kendileri bilerekmi sızdırıyor? Hedefleri ne olabilir?

Mehdi?nin (Aleyhisselam) çıkış zamanında semadan bir el gözükecek

Keza (Nb Hammad) Zühri?den tahric etti, Buyurdu: Süfyani ve Mehdi savaş için karşı karşıya geldikleri günde semadan şöyle bir ses işitilir: ?Allah?ın evliyası Falanın ashabıdır? (Yani Mehdi as)?yi kast ediyor

Esma binti Umeys dedi ki: O günün alameti Semadan uzatılmış ve insanların kendisine bakıb durduğu bir el?dir (Kitab-ül Bürhan fi Alamet-il Mehdiyyil Ahir Ez- Zaman)

Hologramik teknoloji ile insanlara gösterilecek herhangi bir el ile filan filan Allah?ın evliyası diye nida edilse ve bunun için müslümanlardan bir kişiye işaret etseler, Allahu Alem bu kendileri için çok riskli olur ki, İslamiyetin tekrar kuvvet bulmasından korkarlar Bu yüzden kendileri bunun yerine bir müslümana işaret etmek yerine ve Mehdi lakabını kullanmak yerine yalancı birine işaret ederek, bu sayede bilgisiz müslümanlarada, ?bakın semadan el de gözüktü ve bakın bizim mesihimize (deccala) işaret etti? diye bir yalan ile bu işe süs verebilirler

Peki Hakk olan nidayı nasıl anlarız? Hakk olan işareti nasıl biliriz? Deccal?ın sıfatlarını tam anlamıyla bilerek Şeriata muhalif herhangi bir davranış elbette Deccal?ı ele verecektir, biz bunu inşa?Allah o gün şerî ilimlerle bileceğiz

Bir ikinci işarette şudur: Keza (Nb Hammad) Ebu Cafer?den tahric etti, buyurdu ki: Semadan bir münadi ?Hak Al?i Muhammed?dedir?, yerden de bir münadi ?Hak Al-i İsa?nın veya Abbas?ındır? (Ravi burada şüphe etti) diyecektir Yerden gelen ses şeytanın kelimesi, semadan gelen ses ise Allah?ın yüce kelimesidir

Ramazanın yarı gecesinde (15 nci gecede) uykuda olanı uyandıran ve uyanıkları da korkutan bir seda

Semadan, arz ehline, şamil olan bir ses ki, herkes bunu kendi lisanı ile işitir

(Kitab-ül Bürhan fi Alamet-il Mehdiyyil Ahir Ez- Zaman)

Ve buna benzer defalarca nidalar daha olacaktır Ramazan ayında, Muharrem ayında, Zilhicce ayında vs işte sizler bu bilgiyi (Kitab-ül Bürhan fi Alamet-il Mehdiyyil Ahir Ez- Zaman) adlı kitaptan temin edebilirsiniz

Mavi ışık projesi, wikileaks veya benzeri sızıntılı haberleri elbette bir oyun olarak algılıyorum Bunun insanlara sızdırılma adı altında sunulduğunu düşünüyorum ki bu Ümmet-i Muhammed?e vurmak istedikleri darbeye hazırlıktır Biz müslümanların gayba iman etmiş olmamız, görsel olupta şerî bir dayanağı olmayan durumlara itibar etmeyiz Ehl-i Sünnet?in seçtiği orta yol bu şekildedir

14 asır evvelinden Efendimiz Muhammed Mustafa (sav) bizleri Deccal?ın fitnesine karşı şiddetle uyarmıştır Bu konuyla ilgili yüzlerce hadis-i şerif mevcuttur Ama malesef müslüman toplum bu konuda hala gerekli bir bilgiye sahip olmadığından, böyle fitne içerikli teknolojik projelere karşı zayıf kalmakta ve itikadı zedeleyecek şeylere itibar etmektedir Deccal?ın fitnelerinden birtanesi, şeytanların (cinlerin) emrinde olması ve bununla birlikte görsel olupta müslümanları kendine iman ettirmesi, hadislerde mevcuttur Mesela yağmur yağdırması, diriltmesi ve Rablık iddia etmesi gibi

Son olarak aşağıdaki hadisle yazıya son veriyorum, bu hadis-i şerifle ne denmek istendiği elbette Peygamberimizin (sav) diliyle daha net ve açtıktır Acizliğimizi itiraf eder ve Rabbü?l Teala?nın Rahmetini niyaz ederiz, Vesselam:::

Ebu Ümame el Bahili?den (Radıyellahu anhu) rivayet edildiki şöyle haber vermiştir Resulullah (Sallallahu aleyhi ve sellem) bize hitap etti Ekseri hutbeleri Deccal hakkındaki sözleriydi Bizi ondan sakındırırdı Şu sözü de bundandır: ?Yeryüzünde Adem?in (Aleyhisselam) neslini Allah?ın yaratma sından bu yana Deccalin fitnesinden daha büyük bir fitne yoktur

Allah?ın gönderdiği bütün peygamberler ümmetlerini Deccalden sakındırmışlardır Ben, Peygamberlerin sonuncusuyum

Sizler ümmetlerin sonuncususunuz Deccal, çaresiz sizin içinizde çıkacaktır

Eğer ben sizin aranızda iken çıkarsa, herbir müslüman yerine ben, onunla davalaşırım Eğer benden sonra çıkarsa herkes, kendi nefsini savunacaktır Allah, her müslüman üzerine, benim vekilimdir

Muhakkak o, Şam ile Irak arasından çıkacak tır Sağı solu ifsad eder

Ey Allahın kulları sabit kalın Muhakkak ben size onun sıfatlarını vasfedeceğim ki benden evvel hiçbir peygamber onu böyle vasfetmemiştir

ـــــ O başladığı vakitte ?Ben peygamberim? der Halbuki benden sonra peygamber yoktur

ـــــ İkinci olarak derki ?Ben sizin rabbinizim? Halbuki sizler ölmedikçe rabbinizi göremezsiniz

ـــــ Hemde onun gözü kördür Halbuki rabbiniz kör değildir

ـــــ Onun iki gözü arasında ?kafir? yazılıdır Yazıyı bilen veya bilmeyen herbir mümin onu okur

ـــــ Onun beraberinde bir bahçe ve ateş olma sı da onun fitnesindendir Onun ateşi bahçedir, bah çesi ateştir Her kim onun ateşi ile imtihan edilirse Allah?tan imdad istesin ve Kehf suresinin evvelini okusun Onun üzerine (ateşi) soğuk ve selametli olur Nasıl ki İbrahimin üzerine ateş böyle olmuştu

ـــــ Bir bedeviye şöyle demeside onun fitnesindendir ?Şayet sana babanı ve anneni diriltirsem benim, senin rabbin olduğuma şahitlik edermisin?? Bedevi evet der İki şeytan annesi ve babası suretinde gelip derler ki ?Ey evladım ona tabi ol Muhakkak o senin rabbindir?

ـــــ Yine onun fitnesinden biride bir kişiye musallat olup onu öldürmesi ve testere ile onu ikiye yarmasıdır Hatta iki parça halinde açılır Sonra der ki ?Şu kuluma bakın, muhakkak ben onu şimdi dirilteceğim Sonra o zanneder ki benden başka rabbisi var? Allahu Teala o kulu diriltir Habis (Deccal) der ki ?Rabbin kimdir??

ــــ Rabbim Allahtır, sen Allahın düşmanısın, sen Deccalsın, Allaha yemin olsun ki bu günkü olduğum basiretten daha şiddetlisi üzere olmamış tım

Ebu Said der ki Resulullah (Sallallahu aleyhi ve sellem) şöyle buyurdu ?Bu adam ümmetimin cennette derece bakımından en üstünüdür?

ـــــ Onun fitnesinden biride gökyüzüne emr edip yağmur yağdırması, yere emredip bitki bitir mesidir

ـــــ Fitnesinden biride, bir beldeye uğrayıp onu yalanladıklarında, sağlam hiçbir yaylım hayva nı kalmayıp hepsinin helak olmasıdır

ـــــ Başka bir beldeye uğrayıp onu tasdik ettiklerinde gökyüzüne emrederek yağmur yağdırması, yeryüzüne emrederek bitki bitirmesidir, öyle ki o günde hayvanları olduklarından daha fazla semiz, en büyük halde olup memeleri bol sütle dolar

Yeryüzünde basmadık arazi bırakmaz, ancak Mekke ve Medine hariçtir Kapılarından hiç birin den onlara giremez, ancak melekler onu keskin kılıçlarla karşılarlar, taki Medine?nin yakınında çorak kırmızı bir araziye iner Medine, ahalisini üç kere şiddetli şekilde sallar İçerde münafık erkek ve kadından kimse kalmayıp hepsi çıkar Körük demirin pisliğini dışarı attığı gibi Medine, içinde bulunan habisleri dışarı atar Bu güne halas (kurtuluş) günü denir

Ebu Akrenin kızı Ümmü Şerik derki ya Resulullah o günde araplar nerdedir

Buyurdu ki ?O gün araplar çok azdır Toplulukları Beyti Makdis?dedir (Kudüs) İmamla rı salih bir adamdır

Bir ara imamları (Mehdi) sabah namazı için öne geçince o anda Meryem oğlu İsa iner İmam olan zat gerisingeri döner ki, İsa (Aleyhisselam) insanlara namaz kıldırsın İsa elini onun iki omuzu arasına kor, sonra şöyle der ?Öne geç ve namazı kıldır Zira senin için kamet edilmiştir? İmamları onlara namazı kıldırır

Namaz bitince İsa (Aleyhisselam) der ki ?Kapıyı açın? Kapı açılır, birde ötesinde Deccal ve beraberinde yetmiş bin yahudi hepsi kılıç ve kalkanla kuşanmş

Deccal, İsa?yı (Aleyhisselam) görünce, su içinde tuz eridiği gibi erir ve korkarak kaçar İsa (Aleyhisselam) derki ?Muhakkak benim için sana vurmak vardır Bu hususta beni geçemezsin? Onu (Deccali) doğu tarafındaki Luddi kapısının yanında yakalayıp öldürür

Allahu Teala yahudileri hezimete uğratır Allahın yarattığından hiçbir şey ile yahudiler örtünemezler ki Allahu Teala o şeyi konuştur masın Ne bir taş, ne bir ağaç, ne bir duvar, ne bir hayvan Ancak kargad ağacı müstesnadır Zira bu ağaç onların ağacı olup yahudiyi haber vermez Diğerleri konuşup ?Ey Allahın kulu müslüman Şu saklanan yahudidir, gel onu öldür? (derler)

Resulullah (Sallallahu aleyhi ve sellem) şöyle buyurdu ?Deccalın günleri kırk senedir Bir sene si, senenin yarısı gibidir Bir senesi ay gibidir Bir ayı Cuma gibidir Diğer günleri kıvılcım gibidir Öyle ki kişi şehrin kapısında sabahlar, akşama diğer kapısına ulaşamaz

Denildiki ya Resulullah o kısa günlerde nasıl kılarız Buyurdu ki şu uzun günlerinizde taktir ettiğiniz gibi taktir edersiniz ve kılarsınız

(İbni Mace)

Şemseddin Hakkân

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Paylaşımlarınız için teşekkürler
Abdülkadir Geylani Hzlerinin Şeytan ile olan diyaloğunu paylaşmak istedim
" Abdülkadir Geylânî'nin Şeytana Galebesi Şeyh Abdülkadir Geylânî'nin başından geçen meşhur olayı buna örnek verebiliriz (Ebû Muhammed Abdülkadir b Musa el-Cîlânî (el-Geylânî) (561/1166): Kâdiriyye tarikatının kurucusu olup büyük mutasavvıflardandır Cîlân'da doğmuş, ama gençliğinde Bağdad'a yerleşip kendisini ilme vermiş, hadîs, fıkıh, tasavvuf ve edebiyatta şöhret bularak talebeler yetiştirmiştir Matbu ve yazma birçok eseri vardır (Ziriklî, A'lâm lV/47) )

O şöyle demektedir:

"Bir keresinde ibâdet ediyordum Üzerinde nur bulunan büyük bir arş gördüm Bu nur bana seslendi:

"Ey Abdülkadir! Ben senin Rabbinim, başkalarına haram kıldıklarımı sana helâl ettim"

Cevap verdim:

- Sen, kendisinden başka ilâh olmayan Allah'sın öyle mi? Defol buradan ey Allah'ın düşmanı!

Bunun üzerine bu nur darmadağın oldu ve kopkoyu bir zulmete dönüştü Arkasından da şöyle seslendi:

- Ey Abdülkadir, benden dinindeki fıkhın (kavrayışın), ilmin ve ulaştığın mertebeler sayesinde kurtuldun İnan ki, ben aynı şeyle yetmiş kişiyi saptırdım

Abdülkadir Geylânî'ye soruldu:

- Onun şeytan olduğunu nasıl bildin? Cevap verdi:

- Bana "Başkalarına haram kıldığımı sana helâl ettim" demesinden

Çünkü biliyordum ki, Hz Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem)'in şeriatı nesholunmaz ve değişmez Bir de onun "Ben senin Rabbinim" deyip de "Ben, zâtımdan başka ilâh olmayan Allah'ım" diyememesinden"

Ama böyle bir olayla karşılaşanlardan bir kısmı, görünenin bizzat Allah olduğunu sanmışlar ve uyanıkken Allah'ı gördüklerine inanmışlardır Onların dayanağı müşahede ettikleri şeylerdir Aslında bu kimseler haber verdikleri hususlarda doğru söylemekte, fakat bunun şeytan olduğunu bilmemektedirler

Bu durum birçok câhil âbidin başına gelmiştir

Bunlardan biri kalkıp dünyada gözü ile Allah'ı gördüğünü sanır ve bunu iddia eder Çünkü onların birçoğu Allah sandıkları bir şey görmüştür, ama aslında o Şeytan'dır

Birçoğu da bir peygamber, sâlih bir kul ve Hızır (as) sandığı birisini görür ki, aslında bu da Şeytan'dır

Sahih bir hadîste Hz Peygamber'in şöyle buyurduğu rivayet edilir:

"Kim rüyada beni görürse, beni gerçekten görmüştür Çünkü Şeytan benim suretime giremez" (Buhârî, İlm 38, Edeb 109)

Allah hepimize basiret ve uyanıklık versinAgah olalım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com