![]() |
Eminem İs İn Australia 2011 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eminem İs İn Australia 2011Biryerde gördüm, kısa ve öz ![]() ![]() * Before launching into I’m Not Afraid Eminem Said:This next song man, I want to dedicate to anybody who has ever been in a dark place or through some kind of struggle ![]() ![]() *Eminem Avusturalya turunda not afraid Şarkısını söylemeden önce şunları fanlarına şunu söyledi : Sıradaki şarkı adamım,karanlık yerde bulunan herhangi birine yada bu yerlerden kurtulmaya çalışan herhangi bir kişilere adamak istiyorum hemde bugece burada bulunan fanlarıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
Eminem İs İn Australia 2011 |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eminem İs İn Australia 2011Eminem'in gençlik hayatından kısa bir bölüm; 'Doğumundan kısa bir süre sonra babası ailesini terketti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belki de burasıyla ilgili söylemiştir ![]() ![]() ![]() Ayrıca Eminem Kimberley Anne Scott adlı kişiyle evlenmiş hamile bırakıp ayrılmıştı ![]() ![]() ![]() Ve unutmayalım ki eminem üvey annesine tecavüz davasıyla da gündeme gelmiştir ![]() Yani bilmiyorum ben pek sevmiyorum açıkcası ![]() |
![]() |
![]() |
|