Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2011, australia, eminem

Eminem İs İn Australia 2011

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Biryerde gördüm, kısa ve öz

* Before launching into I’m Not Afraid Eminem Said:This next song man, I want to dedicate to anybody who has ever been in a dark place or through some kind of struggle Also to my fans in here tonight man … I just want to say thank you because I couldn’t have got through my dark place and my struggle without you

*Eminem Avusturalya turunda not afraid Şarkısını söylemeden önce şunları fanlarına şunu söyledi : Sıradaki şarkı adamım,karanlık yerde bulunan herhangi birine yada bu yerlerden kurtulmaya çalışan herhangi bir kişilere adamak istiyorum hemde bugece burada bulunan fanlarımasadece sizlere teşekkür etmek istiyorum çünkü bu karanlık yerlerden kurtulamazdım ve siz olmadan çabam olmazdı

- Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Eminem'in gençlik hayatından kısa bir bölüm;

'Doğumundan kısa bir süre sonra babası ailesini terketti Yirmisine gelene kadar annesiyle birlikte göçebe hayatı yaşadı17 yaşında okulu bıraktı Bu kötü hayatında'

Belki de burasıyla ilgili söylemiştir Ayrıca ben Eminem'i pek seven birisi değilim çünkü Eminem Encore albümünde özellikle Michael Jackson'ı alaya alan sözleri ile dikkat çekti Şarkının klibinde Eminem, Jackson'ın çocuk tacizi davasıyla, estetik ameliyatlarıyla ve 1984 yılındaki Pepsi reklamları çekimindeki kaza sonucu saçlarının yanmasıyla dalga geçiyordu

Ayrıca Eminem Kimberley Anne Scott adlı kişiyle evlenmiş hamile bırakıp ayrılmıştı Bunun üzerine 'Kim' adında çıkardığı şarkıyla dalga geçtiKimberley Anne Scott bu yüzden Eminem'e dava açmıştır

Ve unutmayalım ki eminem üvey annesine tecavüz davasıyla da gündeme gelmiştir

Yani bilmiyorum ben pek sevmiyorum açıkcası

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com