Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
illuminati, muhteşem, yüzyıl

Muhteşem Yüzyıl İlluminati

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Muhteşem Yüzyıl İlluminati

Arkadaşlar duyduklarıma göre tam bilmiyorum nerden biliyorlar veya kanıt veremiycem size kusura bakmayın ama bu dizide illumintanin parmağı olduğunu söyleyenler varAmaç müslümanlığı düşürmek ve türkleri kötü insan olarak tanıtmak insanlığaŞu anda bilmiyorum ama yurt dışında da izlenicekmiş sanırım yakın zamanlarda neyse bu kadar hadi hayırlısı diyelim

Konuyu açmamdaki amaç sizlerin böyle bir şey duyup duymadığıdır, isterseniz biraz tartışalım ne dersiniz ? Ortaya pek birşey atamadım kusura bakmayın sadece bir duyum olarak biryerlerden duydum Saygılar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com