Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fransız, ihtilali, illuminati

Fransız İhtilali Ve İlluminati

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Fransız İhtilali Ve İlluminati

merhaba arkadaşlar;
açıkçası ben bu illuminatinin biraz fazla abartılmış bir olay olduğunu düşünmüştüm ama etrafımdaki herkes- dan brown'un kitabını okumayanlar bile- bu konuyla ilgili konuşuyor yeni dünya düzeni ben genelde 'komplo meraklıları' der geçerdim ama gerçekten etrafta o kadar fazla piramit içinde göz var ki
geçen gün fransız ihtilali ile ilgili bir araştırma yapmak için internete girmiştim vikipedi de bu konuyla ilgili bir resim gördüm çok güzel bir melek vardı ve resim meraklısı olduğum için açtım meleğe baya bi baktıktan sonra bir şey gördüm ve şoka uğradım piramit ve içinde bir göz birden bire aklıma okuduğum onca yazı, arkadaşlarımdan dinlediğim onca hikaye geldi üstelik bu konu tekrar gündeme geldiği için dan brown'un kitabını yeniden okumuştum ne kadar inkar etsemde aklıma gelmedi değil ya gerçekten illuminatiyse??? ve çoğu kişi illuminatinin satanist bir grup olduğunu, onların tanrıları olan deccalın gelmesi için dünyaya karmaşanın hakim olması gerektiğini söylüyor ve gerçekten öyle olmadı mı? fransız ihtilali yüzünden dünya savaşları çıkmadı mı? onlarca insan acı çekmedi mi?
ama birde olayın başka bir boyutu var melekler ve şeytanlar kitabında illuminatinin şeytana tapmadığını sadece kilisenin bilime haksızlık yapmasına dayanamayan bilim adamları olduğunu söylemişlerdi yani eğer gerçekten öyle insanlarsa neden o kadar çok vahşet istesinler ki
lütfen birisi bana kafayı yediğimi ve gerçekte böyle şeyleri olmadığını söylesin en azından fransız ihtilaliyle bir ilgisi olmadığını söylesin yoksa paranoyak bir hal alıcam
Declaration Of Human Rights

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com