Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
lucid, soruları

Lucid Soruları

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lucid Soruları

lucid rüyanın ne olduğunu biliyorum kelime anlamı olarak kısaca rüyada olduğunu bilmek diyelim Dün gece yatağıma yattım ve uykuya daldım yanıma en yakın arkadaşım geldi beni bir tekneye bindirdi ve şu anda rüya görüyoruz istediğimiz herşeyi yapabiliriz gibi şeyler söyledi beraberce bütün gün yaptığımız şeyleri yaptık aşşa yukarı ama sürekli rüyada olduğumuzu ve istediğimiz şeyleri değiştirebileceğimi söylüyordu ve gerçekten geceyken gündüz olsun dedim oldu şimdi şunu görmek istiyorum hop karşımda arkadaşımda tur rehberi gibi sürekli yanımdaydı ve açıklamalarda bulunuyordu sormak istediklerim bu açıklamaların gerçekle ilgisi varmı ? mesela bana seninle konuşan insanlar bilinç altında oldukları için konuşabilirsin ama konuşmayanlar astral olarak senle aynı boyuttalar konuşursan onları uyandırabilirsin dediçok uçuk şeyler yaparsak uçmak vs gibi aniden uyanabiliriz senin ilk deneyimin beynini mümkün olduğu kadar ikna etmek için normal şeyler yapmalıyız ki uzun süreli burada kalalım dedi Kötü şeyler düşünürsen anında var olur o yüzden mümkün olduğunca güzel şeyler düşün dediKontrol altına almaya çalışmak zormuş hakkaten aklına gelen düşünceler ve onları şekillendirmek vs uyanmak için ne yapmamız lazım diye sorduğumda yatıp uyuyacağız normalde şu an yataklarımızda uyuyoruz burdada yatarsak 2 kez uyuyamayacağımız için beynimiz uyanacak dedi

daha öncede rüyada olduğumu bir kaç kez fark etmiştim ve fark ettiğim zaman uyandım ama bu deneyim baştan sona bilinçli gerçekleşti ve ben lucid rüya görmek için hiç bi çalışma yada telkin yapmadım uyanmam da 2 aşamalı gerçekleşti 1 uyandığımda yatağımdaydım ama bi gariplik vardı odada sonra uyanamadığımı fark ettim ve o anda uyandım böle enteresan bir rüyaydı diyemiyorum rüya değil bir deneyimdi çünkü saat sabahın 4 üydü kalktığımda çok korkmuştum artık neyden korktun demeyin kabus filan değildi gördüğüm galiba kendimden ve beynimden korktum anlamından başka bişi bilmediğim ve ararştırdıkça yapmak için çeşitli telkinler ve yöntemler olduğunu öğrendiğim birşeyi bu kadar kolay yapmış olmam nasıl açıklanabilir bilgisi olan varsa ve aydınlatırsa çok sevineceğim ve böylemi kalacak şu anda her yattığımda böyle olacakmış gibi geliyor Arkadaşla bugun konuştum ki bu konularla hiç ilgisi yoktur arkadaşımın onun hiç bir şeyden haberi yok tabi

birde konuyu nereya açacağımı bilemedim daha uygun bi başlık varsa taşıyabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Lucid Soruları

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Lucid Soruları

ilk başta arkadaşın as yapıp rüyana girmiş senin bilincini açmış gibi gelıyor ama arkadaşımın haberı yok dıosun 2si senin lusidle ilgili forumda okudukların bilinç altına yerleşmiş bilinç altında arkadaşın sana bunları anlatıyor gibi gözukmus olabilir 2 katmanlı lusid gormussun rüya içinde rüya olmus yani bazen olur bu hep olucak diye bişey yok ben bilinçli olarak 2 kat rüya açtıgım oluyorda bilinçsiz haldeykende olabilir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com