Sanırım Rahatsız Ediliyorum |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sanırım Rahatsız EdiliyorumMerhabalar öncelikle; ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim Dün gece başıma gelen olayı ve öncesindeki ufak deneyimlerimi anlatıp yorumlarınızı almak istiyorum Yaklaşık 4-5 sene önce başladı Haftanın 2-3 günü uykuya dalmışken tokat yiyordum Yorgan omzuma kadar çekili uyurdum Bu olay sıklaşınca yorganı yüzüme kadar çekmeye başladım ve kesildi Başım hafif yana savrularak ve irkilerek uyanıyordum Normal tokat olayı, sadece acı yok Sonra azaldı ve nadiren başıma geldi bu olaylar Aradan bir kaç sene geçti Üniversitede arkadaşımla tuttuğum evdeyiz 4-5 hafta önce rüya gördüm (Ben memleketimde bu olayların başladığı evimden farklı bir yere taşındım) Ailecek eski evimizde televizyon odasında oturuyoruz Ailemleyim fakat koltukta değiliz yerde oturuyoruz, bir anormallik yok Ardından duvara dayalı bir klasik gitar, kimse dokunmazken bir anda teller oynamaya başlıyor birisi arpej atıyor gibi ve stresle uyanıyorum Dün gece ki olay; Bu sefer yeni evimizdeyiz memleketimdeki Baba tarafı var, sık sık gelirler zaten Kuzenler halalarım falan Nerden çıktı nasıl oldu bilmiyorum, gitar bile görmemişimdir Yine bir gitar belirdi ve telleri hareketlendi Ben telaşlandım Kuzenim merak etme eşim yaptı dedi ama o da telaşlıydı Sonra uyandım, üzerimde bir stres vardı Ve yaklaşık 2 hafta öncesi, yeni tanıştığım birine face'den hal hatır sordum Kötü dedi, niye dedim, yukardaki dedi İnancı zayıf birisi belli, hayırdır dedim Sorunlarımız var dedi Gülümsedim falan geçti Sonra ne olduysa, fonda çalan müziğimin yanına bir ses eklendi Böyle hafif melodik arapça kelimeler, biri konuşuyor gibi Bilgisayara dokunmadım, hoparlörü kapattım ve açtım Ses yoktu, winamptaki müziğim duruyordu Bilgilerinizi ve deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim |
08-20-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sanırım Rahatsız Ediliyorum(Bak burada fazla sevilmem önceden söyleyeyim) Bilinçaltı insana ürkütücü geliyor her seferinde Rahatla ve ona iman et İnsan, beynin ve ruhun muhteşem etkileşimi sonucu varlığını sürdüren populasyondan biri Önemsiz görülen saniyelik anlar, saliselik düşünceler bilinçaltında depolanır ve rüya olarak karşımıza çıkar Bunlarda o durumlardan biridir -bana göre tabi ki- Bilgisayarınızda duyduğunuzu sandığınız sesi aslında duymadınız bilinçaltınızdan açığa çıktı ve size seslendi büyük ihtimal Bende de olur arada Korkarım, dua ederim |
08-20-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sanırım Rahatsız EdiliyorumGitar olayına benzer bi mevzuu benim başımada geldiEvde duvara dayalı bir bağlama duruyorduBi gün dabbe filmini izliyordukFilmde bi ara sessizlik oldu ve tam o esnada bağlamadan ses gelmeye başladıResmen birisi şelpe ile tellere vurduHemen akabinde felak ve nas surelerini okuyup filmi kapadıkDaha sonra bağlamayı birisine hediye ettimAma evden hala ara sıra sesler geliyorAlıştım artık sıkıntı yokVer gitarı kurtul |
|