Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bloody, efsanesi, lanetli, mary

Lanetli Mary Efsanesi - Bloody Mary

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lanetli Mary Efsanesi - Bloody Mary

Arkadaşlar "Lanetli Mary Efsanesi" adlı korku filmini buldum izlemek için film ararken Merak ettim acaba bu efsane nereden geliyor diye Araştırdım ve sizlerle paylaşmak istedim

Efsaneye göre ; Bloody Mary isimli bir kız 150 sene önce yaşamış Daha önce doktorlar bugünkü kadar bilim teknolojisine sahip değillermişTabii Mary'nin kalbinden rahatsız olduğunu anlayamamışlar Bir gün aniden kızın kalbi durmuş ve doktorlar öldüğünü söylemişlerTabi bunun üzerine ailesi cok yıkılmış Kızlarının ölümüne bir anlam verememişler

Cenaze töreninde kızın koluna bir iplik takmışlar ve yaşıyorsa kolundaki ipliği çekince çan çalar diye düşünmüşler Tabi cenazeyi gömdükden sonra tüm ailesinin üzgün oldugu icin bir barda içki içmeye gitmişlerDönüşte tekrar kızınin mezarına bakmak icin gelmisler Birde ne görsünler kızın koluna bağladıklari ip aşağıya cekilmis ve çan yerde duruyormusHemen mezarı açmaya başlamışlar tabutu çıkarmışlarActiklarinda birde ne görsünler zavallı kızcagiz tabutun kapağını açabilmek için tırnaklarıyla tabutu kazımış

Elleri kan içinde kalmış ve ailesi artık onu gerçek bir ölü olarak bulmuslarAilesi bunun üzerine cok üzülmüş ve demişler ki ?Kızımızı canlı gömdünüz!?

Alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com