Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
olay, yaşadığım, ürkütücü

Yaşadığım Ürkütücü Olay.

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yaşadığım Ürkütücü Olay.

Merhaba arkadaşlarBu siteyi yaklaşık 2 haftadır takip ediyorum ve bana yararlı olacak bilgiler içerdiğinden üye olmaya karar verdim1 ay önce başıma çok ürkütücü şeyler geldi ve bunu paylaşmak istedim

Biz 4 arkadaş bir haftalıgına aynı evde kalmaya karar verdikilk gün hoş muhabbet ettik ve gece yavaştan yatmaya başlıyordukTam uykumun derinliklerindeyken üşüdüğümü hissettimKalktıgımda klima çalışıyorduHerneyse elektronik eşya bozulmuştur diyerek geçiştirdim2gün bir arkadaşımız hariç akşam yemeği yiyorduktam o sırada karşımdaki arkadaş Ahmet(yemekte olmayan arkadaş) diye seslendi ve suratı bembeyaz olduNe oldugunu sordugumda ahmeti gördüm dediYanına gittiğimizde Odasında uyuyordu ve kapısı kapalıydıBiz iyice korkmaya başladıkErtesi gün akşam vakti Ahmet dediğimiz çocuk Titreme krizine girdiBilimsel adını bilmiyorum ama heryeri titremeye başladı birden poşet aldı ve ağzına çevreleyip nefes alışverişi yapmaya başladıHemen ambulans çagırdık sakinleştirici iğne yaptılarBu olaylar sonrasında ertesi gün dağılmaya karar verdik ve evimin yolunu tuttumO gece evde saat gece 3 civarı bilgisayarla uğraşıyordum ve evdeki aile mensuplarından herkes mışıl mışıl uyuyorduBirden odamın kapısı 3 defa tıklatıldı ve aynı anda koridorunun ışığı 3 defa yanıp söndüİlk önce şok geçiriyormuş gibi kımıldayamadım ve 1-2 dakika geçtiğinde hemen yatağa atladım ve uyudumVe bu olaylar sonrasında size birkaç soru sormak istedimBen mantıklı bi cevap bulamadım

1-)Klimanın çalışmasının imkanı yoktuFişi takılı değildi
2-)Yemek sırasında arkadaşın Ahmeti görmesini bi açıklığa kavuşturamadım
3-)Bu olayların devamında Ahmetin Krize girmesi hepimizi ürküttü
4-)Evdeki olay beni benden aldıSabah aileme sorduğumda gece kimse kalkmamıştıSizce halisünasyon mu gördüm ?
5-)Bu olaylar sırasında ne zaman saate baksam 0000 1212 2222 gibi değerlerle karşılaştımSizce bu tesadüfmüydü ?

Sizi yorduysam özür dilerimŞu anda bile bu olayın etkisindeyimVe arasıra gariplikler olmaya devam ediyor hayatımdaßu olanların cinlerler alakası varmıdır ? Bence öyle ama

Alıntı Yaparak Cevapla

Yaşadığım Ürkütücü Olay.

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Yaşadığım Ürkütücü Olay.

Vallahi kardeşim olaylar garip neye yoracağını sen bilirsin ama Işığın yanıp sönmesi olsun, klimanın fişsiz çalışması olsun, yemek sırasında ahmet arkadaşınızın orda olmadığı halde birinin onu görmesi olsun ahmetin hastalığının sara, astım yada panik atak olabilir Ahmet'in bişey görmesi ve bunlara çok heycanlanması lazım bunun olması için Eğer cin diyiceksen cindir Doğa üstü bir valık olduğunu söyleyebilrim bende yazdıklarına bakarak fakat cin yada başka bişey onu bilemem

Alıntı Yaparak Cevapla

Yaşadığım Ürkütücü Olay.

Eski 08-20-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Yaşadığım Ürkütücü Olay.

Arkadaşın ve Sen son zamanlarda izlediğiniz,gördüğünüz bir olaydan etkilenmiş olabilirsiniz O halisünasyon görmüştürSende bilinç altından dolayı sesler duymuş olabilirsinKlima ve saatler ise tesadüf olabilirTıkırdayan borular,Biriken enerjiden dolayı açılan televizyonlar insanları korkuturHer şeyi cinlere bağlayamazsınızÖncelikle kendinize şunu sorun; 'Ben son zamanlarda ne yaptım' DüşününYaptığınız aktiviteleri, yediğiniz yemekleri, izlediğiniz filmleri, arkadaşlarınızla konuşmalarınızı Çünkü cinler onları rahatsız edecek bir şey yapmadığınız sürece size karışmazlar Bir düşünün

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com