Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bekleyenler, işık

İşık Bekleyenler

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İşık Bekleyenler

Tıp fakültesini yeni bitirmiş, pratisyen hekim olarak ilk görev yaptığım yere, Konya'ya bağlı bir beldenin sağlık ocağına gitmiştim Gençtim, bekârdım Küçük bir beldeydi gittiğim yer İlk gece bir eve misafir olmuştum Tren istasyonunun hemen yanında bir evdi Akşam yemeğinden sonra çaylarımız gelmiş, sohbetler edilmişti Üzerimde yol yorgunluğu, geldiğim yeni yerin yabancılığı vardı Saatler ilerliyor, ağır bir uyku beni içine çekiyordu Ev sahibine bir şey de diyemiyordum Bir müddet daha geçti; yine bir hareket yoktu Evin büyüğü olan Hacıanneye sıkılarak:

- Anneciğim, sizin buralarda kaçta yatılıyor ? dedim

Hacı anne:

- Evlâdım treni bekliyoruz Az sonra tren gelecek, onu bekliyoruz dedi

Merak ettim, tekrar sordum:

- Trenden sizin bir yakınınız mı inecek ?

Hacı anne:

- Hayır evlâdım, beklediğimiz trende bir tanıdığımız yok Ancak burası uzak bir yer Trenden buraların yabancısı birileri inebilir Bu saatte, yakınlarda,ışığı yanan bir ev bulmazsa, sokakta kalır Buraların yabancısı biri geldiğinde, ışığı yanan bir ev bulsun diye bekliyoruz

-Alıntıdır-

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com