Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akbaba, azrailmiş

Akbaba Azrail'miş

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Akbaba Azrail'miş

Bir kaç yıl önce bir gece hayatımın en garip rüyasını gördüm O zamanlar 18 yaşında olan kardeşim Meryem ile beraber derin bir uçurumun kenarındaydık Korkudan el ele tutuşmuş, bizi kendine çeken boşluğa direnmeye çalışıyorduk Birden bire gökyüzünde bir karaltı belirdi ve giderek büyümeye başladı Kafamı kaldırıp baktığımda bunun devasa bir akbaba olduğunu gördüm Korkunç yaratık kız kardeşimin üzerine geldi Ve ayaklarını yerden kesecek şekilde yakaladı Meryem o an elime sıkıca yapışıp dehşet içinde bağırdı: " Kamuran, kurtar beni! " Bütün gücümle onu çektim ve akbabanın pençesinden kurtarmayı başardım
Sıçrayarak uyandım Yataktan kalktığımda midem bulanıyordu ve ter içindeydim Bunun yalnızca kötü bir rüya olduğuna kendimi ikna etmeye çalışarak o günü geçirsem de içimdeki sıkıntı dinmek bilmiyordu Akşama doğru annemden gelen telefon, sıkıntımın yersiz olmadığını ortaya çıkardı Acilen hastaneye kardeşimin yanına koştum Peritonit teşhisi konmuştu Yani, mide zarı iltihaplanmıştı Zar delindiği için durumu çok ciddiydi Fazlasıyla endişeye kapılan ve dualar eden annemi sakinleştirip onu mutlaka iyileştireceğimi, çünkü bunun rüyasını gördüğümü söyledim Annem inanmadı
Meryem'i apar topar ameliyata aldılar Ama doktorlar ümitli konuşmuyordu Uzun sürdü ameliyathaneden çıkması Odasına getirildiğinde kendinde değildi Yanına girdim Yaklaştığımda gözlerini açtı, " Beni kurtarmaya geldin değil mi ? " dedi ve tekrar uykuya daldı
O günden sonra öyle hızlı bir iyileşme sürecine girdi ki hayatından neredeyse umut kesen doktorlar şaşırdı Hastaneden çıkana kadar yanından ayrılmadım Nasıl olup da o rüyayı gördüğümü bilmiyorum Kardeşimin bana o mesajı nasıl ilettiğine ise hiç aklım ermedi Ama o gün bugündür rüyalarımdaki çağrılara dikkat ediyorum

Yardıma ihtiyacı olan kişi, rüya aracılığıyla yardım isteyebilir Tıpkı Kamuran'ın anlattığı olay gibi

wwwspatyomcom
Kaynak: Posta / Ruhlar Alemi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com